Здивуйте близьких: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розкрив секрет приготування прозорих млинців
На цей раз у себе в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нещодавно поділився рецептом солодких прозорих млинців на воді, які виглядають незвичайно завдяки своїй повній прозорості. Вони виходять тонкими та дуже смачними. Для їх приготування знадобляться лише три інгредієнти:
- 400 мл негазованої мінеральної води
- 2 столові ложки цукру
- 10 грамів агар-агару
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво змішує воду з агар-агаром та цукром у каструлі, ставить суміш на вогонь і доводить до кипіння. Після цього проварює ще дві хвилини. Ці млинці не вимагають традиційного випікання: тонкий шар тіста наливається на сковороду і відправляється в холодильник на п'ять хвилин для застигання.
Для подачі прозорих млинців "Мастер Шеф" Хіменес-Браво рекомендує використовувати свіжі ягоди та апельсиновий курд. Для приготування курда знадобляться:
- 2 апельсина
- 2 столові ложки цукру
- 1 яєчний жовток
- 40 грамів вершкового масла
Далі потрібно зняти цедру і вичавити сік з апельсинів, змішати сік, цедру, цукор, жовток та вершкове масло. Потім залишити суміш на водяну лазню та проварити до загущення, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.