Жодної гіркоти: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт печінкового торта з огірками

Жодної гіркоти: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт печінкового торта з огірками

Завдяки правильному приготуванню печінки, страва не гірчатиме і не здасться занадто жорстким, так що торт точно доведеться всім за столом до смаку.

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом смачного печінкового торта із солоними огірками.

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 500 г (для начинки)
  • Цибуля ріпчаста – 250 г (для шарів)
  • Яйця – 2 шт
  • Пшеничне борошно – 2 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Розпушувач – 10 г
  • Перець чорний помелу – 0,5 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Майонез – 250 г
  • Малосольні огірки – 3 шт
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

Очистіть курячу печінку від плівок. Наріжте 500 г цибулі і протушкуйте її на сковороді, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Пропустіть через м'ясорубку печінку та пасеровану цибулю. В отриману масу додайте збиті яйця, сметану, борошно та розпушувач. Приправте сіллю та перцем. Ретельно перемішайте.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, далі розігрійте сковороду з олією і посмажте тонкі печінкові млинці. Натріть малосольні огірки на тертці.

На перший млинець нанесіть тонкий шар майонезу. Викладіть натерті огірки. Накрийте наступним млинцем і повторіть шар із майонезом. На цей шар викладіть заздалегідь підготовлену цибулю.

Повторюйте ці кроки, чергуючи верстви млинців, огірків, цибулі та майонезу, порадила "Мастер Шеф" Литвинова. Завершіть складання торта, додавши зверху майонез і прикрасивши зеленню та скибочками огірків за бажанням.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном

Як зберегти врожай гарбуза правильно: господарі назвали головні правила

Україна може опинитися у блекауті на кілька днів – енергетики назвали реальну загрозу

Хто собі бере те, що йому не положено, буде розплата, - Інна Гнатюк про період з 10 жовтня до 25 листопада

Курці, готуйтеся – з 2025 року сигарети подорожчають: подробиці нового закону

Пончики без цукру: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачного десерту

Коли збирати врожай капусти у 2024 році: господині назвали кращі терміни

Не в лоб, а через фланги: експерт пояснив тактику наступу ворога і як їй протидіяти

Мобілізація в жовтні: на кого з нетерпінням чекає ТЦК

«Не можна сидіти на трьох стільцях»: експерт розповів, що чекає на Грузію далі

Фікрет Шабанов заявив, що росія хоче розпаду Туреччини: «Ось чому вона йде до БРІКСу»

Допомога у звільненні та реабілітації військовополонених: нова резолюція ПАРЄ

Нові ціни на м’ясо змушують українців стати вегетаріанцями: які продукти подорожчали найбільше

Відстрочка від мобілізації для догляду за рідними: адвокат пояснив, як її отримати без довідки МСЕК