Знадобиться всього півгодини: "Мастер Шеф" Мартиновська запропонувала рецепт спагетті із сиром
Зірка шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла в соціальній мережі, як готувати найпростіші та найулюбленіші спагетті з томатами та базиліком. За словами "Мастер Шефа", приготувати цю страву можна всього за півгодини.
Час приготування: 25 хвилин
Інгредієнти:
- 300 г спагетті
- 4 середні стиглі помідори
- 2 зубчики часнику, подрібнених
- 1 пучок свіжого базиліка
- 3 ст. ложки оливкового масла
- Сіль та перець за смаком
- Пармезан (за бажанням)
Приготування спагетті:
Принесіть каструлю з водою до кипіння, щедро додайте сіль. Варіть спагетті до аль-денте згідно з інструкцією на упаковці, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська.
Приготування соусу:
Наріжте хрест-навхрест шкірку на кінцях кожного помідора і помістіть в киплячу воду на 30 секунд. Потім покладіть помідори в холодну воду, щоб зупинити процес приготування, розповідає "Мастер Шеф" Мартиновська. Зніміть шкіру з помідорів і наріжте їх невеликими кубиками.
Розігрійте оливкову олію у глибокій сковороді на середньому вогні.
Додайте подрібнений часник і обсмажуйте до золотистого кольору.
"Мастер Шеф" Мартиновська радить, додайте нарізані помідори до сковороди, посоліть і поперчіть. Гасіть помідори на середньому вогні, поки вони не стануть м'якими і утворюють соковитий соус. Це триватиме приблизно 5-7 хвилин.
В кінці додайте нарізаний свіжий базилік і перемішайте.
Складання страви:
Відцідіть варені спагетті і додайте в сковороду з соусом. Ретельно перемішайте, щоб спагетті поступово покрилися соусом.
Подання:
Розкладіть спагетті з томатним соусом по тарілках. Посипте тертим пармезаном (за бажанням), радить "Мастер Шеф" Мартиновська. Прикрасьте страву додатковими листочками свіжого базиліка.