Більше ніякого майонезу: кулінар показала рецепт ідеального соусу до шашлику
Популярна фудблогерка, авторка кулінарної книги «Твої найкращі рецепти» Тетяна Юшина запропонувала українцям простий рецепт найсмачнішого соусу до шашлику.
"Мій улюблений соус для шашлику. Обожнюю! Завжди готую до мʼяса! Також, смакує просто з лавашем і овочами!", – радить кулінар.
Для приготування соусу до шашлику нам знадобляться такі інгредієнти:
- сметана - 250 г
- кетчуп - 250 г
- часник - 4-5 зубчиків
- кінза - 1 великий пучок
- можна додати ще пучок базиліку
- трішки солі
Готується соус елементарно. Просто змішуємо сметану з кетчупом, дрібно нарізаною зеленню, вичавленим часником, додаємо сіль на смак – і готово.
"Спробуйте! Спробуйте, навіть якщо ви не любите кінзу! Бо він реально подобається тим, хто на дух не переносить кінзу", - наголосила Тетяна Юшина.
Українці в коментарях діляться своїми рецептами соусу до шашлику:
"Ми так само робимо, але замість кінзи додаємо петрушку";
"Ми ще дрібно порізані горішки додаємо, мммм, смакота";
"Я роблю схоже: кетчуп+сметана+майонез в рівних пропорціях, часник, кріп+петрушка, і ще додаю ложку аджики або лечо - дуже смачно!";
"Мені подобається соус на основі кетчупу з великою кількістю зелені - кріп, петрушка, зелена цибуля. Кетчуп беру лагідний і багато-багато зелені. Колись такий подавали в шашличній, зараз самі готуємо)".
Як приготувати дивовижні сирники на сніданок: рецепт і хитрощі кулінара.
Сумська показала, як оригінально приготувати яєчню на сніданок: за лічені хвилини.
Рецепт ніжних оладок на сніданок: майже без борошна.