Быстрые маринованные кабачки: рецепт вкусной закуски за считанные минуты

Быстрые маринованные кабачки: рецепт вкусной закуски за считанные минуты

Быстрым рецептом вкусных и хрустящих маринованных кабачков поделилась кулинарная блогерка, автор книги "Твои лучшие рецепты" Татьяна Юшина.⠀

"Кабачки получаются сладенькие, хрустящие и ароматные!", – советует блогерка.

Для приготовления маринованных кабачков нам понадобятся:

  • кабачки - 500 г
  • укроп – пол пучка
  • чеснок – 2-3 зуб.

Для маринада берем:

  • соль – 3/4 ч.л.
  • мед - 2 ч.л.
  • уксус (винный или яблочный) – 3 ст.л.
  • растительное масло (блогерка использует оливковое) – 50 г

Кабачки моем, чистить от кожуры их не нужно. Нарезаем кабачки как можно более тонкими кружочками.

"Для этого подойдет слайсер, шинковка или даже нож для чистки овощей", - отметила кулинар.

Складываем нарезанные кабачки в миску или контейнер, добавляем мелко нарезанный укроп, нарезанный, натертый или выжатый через пресс чеснок и перемешиваем.

Чтобы приготовить маринад, смешиваем уксус, растительное масло, мед и соль, ставим смесь на огонь и нагреваем просто до растворения ингредиентов, доводить до кипения не нужно.

Заливаем кабачки маринадом, хорошо перемешиваем и отправляем в холодильник. Периодически нужно перемешивать кабачки, чтобы они более равномерно промариновались.⠀

"Готовность кабачков зависит от того, как тонко порезали. Если очень тоненько – через 2 часа уже можно пробовать", – пояснила блогерка.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Водіїв зобов'язали отримати спеціальний код

Бензин, дизель та автогаз: що буде з цінами до кінця року

Улюблений сніданок із лаваша: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт лінивої піци

Нардеп-військовий розповів про реальну ситуацію на фронті: "Не вірте пройдисвітам, які заявляють..."

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

Податки, проїзд, комуналка: які пільги нададуть пенсіонерам у жовтні

Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку: дізнайтеся, кого чекають виклики у кар'єрі

Чому не можна відкривати вікна 3 жовтня і навіщо сьогодні їсти часник: прикмети та заборони на Діонісія

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном