Дуже смачно та просто: Ольга Сумська показала, що можна приготувати з доступних овочів
Ольга Сумська для приготування овочевого рагу пропонує взяти такі продукти: капуста - 500 г., картопля - 600 г., морква - 150 г., баклажани - 400 г., цибуля - 100 г., помідори - 150 г. масло вершкове - 50 г. часник - 10 г.
Також потрібні вода - 150-200 мл. і сіль та перець за смаком.
Спершу Ольга Сумська радить нарізати баклажан і покласти його у сито.
«Для того, щоб позбавитися гіркоти підсолемо баклажан. Після цього він пускає сік. Відставляю на декілька хвилин у миску», - розповіла Ольга Сумська про хід приготування овочевого рагу.
Далі нарізаємо цибулю – теж кубиками.
Для тушкування овочей Ольга Сумська обрала скороварку.
Закладаємо у чашу порізану цибулю і беремося за картоплю – її теж нарізаємо кубиками.
Помідори нарізаємо шматочками і теж відправляємо у чашу. Наступний крок – шинкуємо капусту.
Її теж висипаємо у чашу скороварки. Нарізаємо шматочками моркву, дрібнимо часник і теж кладемо у чашу.
Засипаємо і баклажани. Заливаємо все водою, додаємо кубиками вершкове масло, сіль і перець.
Перемішуємо і тушкуємо.
Зазначимо, овочеве рагу легко засвоюється організмом, покращує роботу кишечника.
Ця страва містить мінеральні речовини: калій; фосфор; магній; залізо.
Овочеве рагу містить клітковину та вітаміни групи В, нікотинову кислоту, аскорбінову кислоту і вітаміни А і Є.
Корисно їсти овочеве рагу і з м’ясом, це полегшує травлення і засвоєння білків.
У овочеве рагу можна додавати інгредієнти на свій смак, зокрема, перець, броколі, куряяче філе, боби і навіть ковбасні вироби.
З рум'яною скоринкою - Павло Зібров дав приголомшливий рецепт з доступний продуктів.
З часничком і перчиком - Леся Нікітюк побалувала апетитною стравою.
Також повідомлялось, що Ольга Сумська дала пораду, чим можна змінити соняшникову олію на кухні.