Як приготувати смачну заправку до салату із пекінської капусти: два швидкі рецепти
Завдяки соусам варіантів, як урізноманітнити салат із пекінської капусти стає ще більше, пише Politeka.net.
Так, салат із пекінської капусти можна заправити просто майонезом олією або несолодким йогуртом, а можна додати ще кілька простих інгредієнтів і він заграє новими смаками.
Так, до салату із пекінської капусти можно зробити смачну і незвичайну заправку з бринзи. Для цього знадобляться кефір - 0,5 мл, бринза - 150 гр, олія - 4 ст.л, оцет винний - 1 ч.л, гірчиця - 1 ч.л, сік лимонна - 1 ч.л.
Кефір, бринзу, оцет, гірчицю, лимонний сік, сіль та олію просто поєднуємо у блендері в збиваємо до однорідної маси. От і все, салат і зпекінської капусти можна заправляти.
Ще одна цікава ідея до салату із пекінської капусти – цитрусово-медова заправка.
Просто змішайте свіжовичавлений сік лимона або лайма з медом, додайте трохи оливкової олії та сіль.
Салат із пекінської капусти.
Ця заправка ідеально підійде до салатів із пекінської капусти, додаючи їм свіжості та легкості.
До речі, пекінську капусту можна назвати овочем, який дарує довголіття. Адже цей овоч містить велику кількість вітамінів та мінералів, які сприяють здоров'ю.
Пекінська капуста містить велику кількість вітаміну С, який зміцнює імунітет, сприяє здоров'ю шкіри та захищає від вільних радикалів. Крім того, в пекінській капусті є вітаміни К, А, Е, які корисні для здоров'я кісток, очей та серця.
Також цей овоч прекрасно стабілізує роботу нервової системи, знімає головний біль, допомагає у боротьбі із хронічною втомою. Пекінська капуста також здатна виводити із організму важкі метали.
Супер салат із пекінської капусти за 5 хвилин: ідеальний та легкий рецепт.
Знаменитий салат із пекінської капусти і моркви по-корейськи: замінить обід чи вечерю.
Салат із пекінської капусти, від якого не товстішають - можна їсти на вечерю.