Як приготувати закуску з кабачків по-новому: рецепт, в якому нічого зайвого
Рецептів закусок з кабачків існує величезна кількість, нагадує Politeka.net. Їх смажать у яйці і борошні, запікають, загортають рулетиками, додають начинку.
Також закуску з кабачків можна приготувати по-азійськи. Рецептом поділилася фудблогерка «Vita Vorotniuk».
Інгредієнти потрібні такі: кабачки - 2 шт (500 гр), Соєвий соус - 50 мл, часник – зубчик, крохмаль - 1 ст.л, олія, кріп, паприка, кунжут.
Хід приготування закуски з кабачків ну дуже простий.
Рецепт закуски з кабачків.
Крок перший – ріжемо кабачки брусочками, обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин до золотавого кольору. Тепер додаємо крохмаль та перемішуємо. Обсмажуємо кабачки ще близкьо однієї хвилини.
«До соєвого додаємо натертий зубчик часнику. Виліваємо соус до кабачків. Тушкуємо на маленькому вогні 4 хв. Вимикаємо», - розповіла Вікторія хід приготування закуски з кабачків по-азійськи.
Рецепт закуски з кабачків.
Рецепт закуски з кабачків.
Додаємо до кабачків паприку, кріп та кунжут.
«Страву краще куштувати холодною», - порадила авторка блогу з рецептами.