Хто сказав, що бутерброди – це шкідливо: простий перекус може стати ключем до довголіття
Вважається, що бутерброди - не найкорисніший перекус. Однак цю просту страву можна перетворити на ключ до довголіття. Про це йдеться у матеріалі порталу ua-vestnik.
Їсти бутерброди та отримувати користь для організму цілком реальна задача. Все, що потрібно – правильно приготувати цю елементарну страву та підібрати якісні інгредієнти.
Найпоширеніша начинка для бутерброда – м'ясо. Найбільш прийнятні варіанти, на думку фахівців, курка, індичка, ростбіф або шинка. У цих м'ясних продуктах багато білка та низький рівень жиру.
Так, білок украй важливий для людського організму, адже допомагає підтримувати ключові функції, зокрема виробництво гормонів та ферментів та відновлення тканин.
Ще експерти радять додавати в бутерброд авокадо та гуакамоле, песто, хумус, оливкову олію та оливки. Ці продукти допоможуть посилити користь страви, адже вони містять ненасичені жири, які здатні знизити рівень "поганого" холестерину і зменшити запальні процеси в організмі.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.