Коли морква вже набридла: цікавий рецепт кабачків по-корейськи
Соковиті і пряні кабачки по-корейськи абсолютно точно сподобаються тим, хто любить гострі і пікантні закуски.
Рецептом кабачків по-корейськи поділилася фудблогерка Тетяна Акопян.
Отже, кабачки-800гр (приблизно 2 середніх), 2 ч л солі , цибуля велика – 1 шт, морква – 1 велика, цукор -2 ч л, паприка-1 ч л, коріандр-1 ч л, перець чорний - 0,5 ч л, оцет -2 ст л. (9%), олія -50 мл, часник - 4-5 зуб, кінза.
Цікавий рецепт кабачків по-корейськи.
Хід приготування кабачків по-корейськи:
Кабачки слід нарізати смужками і посолити. Цибулю нарізают напівкільцями. Моркву кулінар натерла на терці для овочів «по-корейськи».
Моркву і цибулю необхідно підсмажити до стану аль денте.
З кабачків зливаємо зайвий сік і додаємо до них цибулю і моркву.
Цікавий рецепт кабачків по-корейськи.
До овочей додаємо спеції, оцет, часник, олію і подрібнену кінзу. Перемішуємо салат і все, страва готова!