Краще, ніж омлет: Ольга Сумська поділилася рецептом смакоти на сніданок
Ольга Сумська назвала інгредієнти, які знадобляться для приготування цього сніданку.
Це курка - 150 г, помідори - 1 шт, перепелині яйця - 4 шт, цукіні - 1 шт, морква - 1 шт, броколі - за смаком, цвітна капуста - за смаком, сир - 100 г, зелень, рослинна олія і сіль.
Цвітну капусту і броколі ольга Сумська буквально на кілька хвилин опустила в киплячу воду. Наступний крок – невеличкими шматочками нарізаємо цукіні.
«В омлеті буде дуже гарно виглядати», - оцінила Ольга Сумська, готуючи сніданок в ефірі телеканалу Київ.
Капусту відкидаємо на друшляк і нарізаємо моркву – теж невеличкими кубиками.
Вмикаємо плиту і ставимо на вогонь пательню з невеличкою кількістю олії.
Спершу відправляємо на пательню порізану моркву. А поки вона смажиться Ольга Сумська пропонує нарізати помідор - теж невеличкими шматочками. Куряче м’ясо, вже відварене, теж нарізаємо.
Висипаємо на пательню до моркви цукіні і помідор. Гарно перемішуємо і не надто дрібно ріжемо капусту – треба зберегти фактуру.
«Додаємо капусту на пательню», - каже Ольга Сумська про хід приготування на сніданок яєчні з куркою і овочами.
Далі додаємо куряче м’ясо. Смажимо кілька хвилин і підсолюємо.
Робимо у овочах луночки і вбиваємо туди перепелині яйця.
«Чекаємо буквально хвилину, щоб схопилися білки. Як вони побілішають, оздоблюємо нашу яєчню потертим сиром», - каже Ольга Сумська.
Знімаємо пательню з плити і можна викладати сніданок з яєчні з куркою і овочами на тарілку. Останній штрих - прикрашаємо зеленню.
Захочеться готувати щоранку - Ольга Сумська поділилася простим рецептом на сніданок.
Салат з куркою і грейпфрутом - Ольга Сумська показала приголомшливий рецепт.
Котлета у тісті - відомий кухар розкрив рецепт, вийде смачніше, ніж у дитинстві.