Мариновані печериці за 7 хвилин: перевірений рецепт улюбленої закуски
Рецептів маринування печериць є багато, пише Politeka.net. Як швидких, так і не дуже.
Цей рецепт підійде для тих, хто любить мариновані печериці, але не має багато часу для їхнього приготування.
Рецептом маринованих печериць за хвилини поділилася фудблогерка і авторка сторінки «Alena_nerovnaya».
«Мариновані печериці за 7хв», - каже про цей рецепт фудблогерка.
Отже, для приготування маринованих печериць необхідні такі інгредієнти: Печериці - 500г, Олія - 50мл, Вода - 50мл, Оцет - 2ст.л., Сіль - 1ч.л. з гіркою, Цукор - 1ч.л, Часник – 3 зуб., Чорний перець горошком - 8-10шт, Духмяний перець - 5шт, Лавровий лист - 3шт.
Мариновані печериці.
Крок перший – проварити печериці 3хв, воду злити, а печериці залити маринадом.
«Маринад: всі інгредієнти змішати і закип'ятити (я робила маринад одразу з печерицями). Залишити до вистигання або на 10-15хв і розкласти по баночкам», - розповіла фудблогерка про хід приготування маринованих печериць на швидку руку.
Мариновані печериці.
Мариновані печериці.
Підкреслимо, що печериці - це дуже корисний продукт з точки зору харчування. Вони багаті на білок, вітаміни групи В, мінерали (такі як селен, калій, фосфор) і антиоксиданти, що сприяють зміцненню імунної системи, підтримці здоров'я шкіри, нігтьов і волосся, а також зниженню ризику захворювань серця та деяких видів раку.
Крім того, печериці містять небагато калорій.
Печериці позбавлені жирів і цукру. Тому їх можна включати в раціон людям, що страждають на цукровий діабет.
Однак, слід пам’ятати, що для тих, хто страждає на захворювання шлунково-кишкового тракту печериці треба вживати дуже обережно.
Літнім людям, та хворим також не треба вживати печериці частіше, ніж раз на тиждень.
Леся Нікітюк розкрила секрет борщу, від якого у захваті.
Цей салат із пекінської капусти розлітаєтсья на ура - чудовий рецепт.
Крабовий салат з новим інгредієнтом - рецепт, який одразу захочеться спробувати.