Молода капуста заграє новими смаками: рецепт, який обов’язково сподобається
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F429aa3e16a4a195362b0096f0a6f85f7.jpg)
Особливо ця страва з молодої капусти сподобається тим, хто обожнює цей овоч – маринований, тушкований, запечений, у салатах.
І це стейк з молоддої капусти. Рецептом поділилася фудблогерка з Одеси Настя.
Інгредієнти потрібні наступні: молода капуста, куряче філе, печериці, цибуля, вершки, сир, а також олія, спеції (наприклад, чорний і червоний перець, паприка і сухий часник) і сіль для заправки.
Страва з молодої капусти.
Ріжемо молоду капусту на стейки, а потім змащуємо їх з обох сторін заправкою з олією, спеціями і сіллю.
Стейки з капусти запікаємо в духовці 30 хвилин при 160 градусах.
І поки капуста запікається можна приготувати начинку із курки, цибулі, грибів і вершків.
«Викладаємо начинку на капусту, зверху сир і в духовку ще на 10-15 хвилин», - розповіла фудблогерка про хід приготуванні стійків з молодої капусти.
Страва з молодої капусти.
Багатьом підписникам на сторінку фудблогерки цей рецепт дуже сподобався:
«Люблю капусту в будь-якому вигляді»,
«Я запікаю просто капустяні стейки і запах на цілу хату, не можна дочекатись коли буде готово. Дуже смачно»,
«Смачна страва!»,
«Я дуже люблю такі стейки, але я капусту змащую ще вершковим маслом, а потім промазую заправкою».