Найніжніший паштет із курячих сердечок та печінки: фіналіст "Мастер Шеф" дав рецепт
Для приготування швидкого паштету за рецептом зірки «Мастер Шеф. Професіонали» знадобляться куряча та качина печінка, серця і шлунки.
«Обсмажуємо на сильному вогні. Додаємо сіль, перець, мускатний горіх і ложку меду», - розповів Алік Мкртчян на своїй сторінці в Інстаграм.
Окремо необхідно обсмажити цибулю і моркву теж із ложкою меду. Перемішуємо інгредієнти.
«Можна вже так подавати на свіжому хрумкому хлібчику, а можна ще додати до суміші чарку коньяку, і отримаєш французький пате. В обох випадках – насолода чарівна», - зазначає Алік фіналіст «Мастер Шеф. Професіонали».
Зазначимо, що куряча печінка дуже корисна. Її користь полягає в в її складі, що дозволяє використання продукту в лікувальному і дієтичному харчуванні.
До складу курячої печінки входить велика кількість вітаміну А, який важливий для імунітету і роботи мозку. У печінці курки також є досить багато вітаміну В12, який необхідний для поділу клітин.
А, кажучи про користь курячих сердечок, варто відзначити високий вміст білка. Причому білок цей легко засвоюється. При кількості жирів 10,3% у курячих сердечках вуглеводів зовсім небагато – 0,8%. Це низькокалорійний субпродукт: на 100 г припадає лише 159 кКал.
Курячі сердечка вийдуть нереально смачними: Клопотенко розкрив секрет страви.
Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.
Краще за майонез: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних заправок і соусів.