Не викидайте картопляні шкірки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачнющих чипсів
Шеф-кухар і ресторатор, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво у себе в Instagram показав, як приготувати хрусткі та смачні картопляні чипси за копійки.
Чипси зазвичай готують із картопляного пюре або просто з картоплі, нарізаної слайсами, але часто забувають, що шкірка теж дуже смачна, і саме в ній міститься найбільше вітамінів. Тому цього разу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив приготувати чипси саме з картопляних шкірок.
Щоб приготувати чипси з картопляних шкірок, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- картопляні шкірки
- оливкова олія — 2 ст.л.
- сіль — 1 ч.л.
- паприка копчена — 1 ч.л.
Важливо дуже добре промити картопляні шкірки, а потім їх просушити за допомогою рушника.
До картопляних шкірок "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає олію, сіль, копчену паприку, інші улюблені спеції за бажанням і добре все перемішує.
На деко, застелене пергаментом, викладаємо картопляні шкірки та відправляємо їх у розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 15-25 хвилин. У результаті в нас вийдуть хрусткі та смачні чипси за копійки.
Раніше "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився ще одним рецептом картполяних чипсів. Для їх приготування картоплю чистимо, нарізаємо тоненькими слайсами та замочуємо в холодній воді.
Після цього беремо по два слайси картоплі, скручуємо їх, закріпляємо шпажкою та смажимо у фритюрі до золотистості. А вже готові чипси посипаємо сіллю та улюбленими спеціями.