Неймовірно ніжний: Боржемська зі "Зважені та щасливі" дала рецепт ідеального печінкового паштету
Марина Боржемська зі "Зважені та щасливі" розповіла, як приготувати смачний і корисний рулет із печінкового паштету з крем-сиром.
Для приготування печінкового паштету експерт "Зважені та щасливі" Марина Боржемська бере такі інгредієнти:
- 400 г курячої печінки
- 1 велика морквина
- 1 велика цибулина
- 40 г вершкового масла
- сіль і перець - на смак
- крем-сир
- зелень
Спершу експерт "Зважені та щасливі" Марина Боржемська добре промиває печінку, просушує її та обсмажує з обох боків протягом 4-5 хвилин.
Цибулю та моркву дрібно нарізаємо, додаємо в пательню до обсмаженої печеніки та тушкуємо все разом до готовності. Волога буде випаровуватися, тому можна додати трішки води.
Готову печінку з овочами зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська перебиває блендером до бажаної консистенції. Можете робити паштет або з грудочками, або однорідний – на ваш смак.
Якщо маса виходитиме занадто сухою, можна просто додати кілька крапель води. У кінці вмішуємо в теплий паштет вершкове масло.
Для начинки експерт "Зважені та щасливі" Марина Боржемська змішує крем-сир із подрібненою зеленню та часником.
На харчовій плівці формуємо з паштету прямокутник, а зверху рівним шаром викладаємо начинку з крем-сиру. За допомогою плівки скручуємо щільно рулет і відправляємо його в холодильник на 4-6 годин, а краще на ніч, аби він добре настоявся.