Печериці по-корейськи, від яких ніхто не зможе відмовитись: смачні рецепти

Печериці по-корейськи, від яких ніхто не зможе відмовитись: смачні рецепти

Для приготування печериць по-корейськи знадобиться невелика кількість інгредієнтів і трохи часу.

Ось простий рецепт печериць по-корейськи: 1,5 кілограм печериць, дві великі морквини, одна велика цибуля, 5 головок часнику, десертна ложка солі, 100 мл рослинно олії, щіпка коріандру, 3 столові ложки столового оцту і стручок перцю чилі для гостроти.

Печериці проварити 10 хвилин, а потім обсушити на паперовому рушнику. Нарізати.

Наступний крок - нашаткувати моркву, цибулю і часник. Викласти продукти на розігріту сковороду з олією. Витримати овочі 5 хвилин, а після додати печериці.

Печериці по-корейськи.

Обсмажуючи, помішуємо овочі. Помішувати по мірі обсмаження, а потім вимкнути нагрів і залишити закуску остигати. Потім ставимо закуску в холодильник приблизно на 5 годин.

А от авторка кулінарного каналу «Cook time love» поділилася рецептом салату Печериці по-корейськи.

Печериці по-корейськи.

Для його приготування необхідно підготувати такі інгредієнти: печериці – 900 гр., перець болгарський (різнокольоровий) - 2 шт, морква - 2 шт, цибуля - 2 шт, олія - 100 гр, цукор - 2 ст.л, часник - 3 зуб, сіль - 2 ч.л, оцет - 1 ч.л, перець - 0,5 ч.л.

Хід приготування салату Печериці по-корейськи наступний: моркву нарізаємо тоненькими кружечками, а цибулю нарізаємо кубіками і смажимо її в олії до прозорості.

Далі до цибулі додаємо моркву, обсмажуємо до готовності. Даємо остигнути.

Наступний крок – печериці нарізаємо тоненькими слайсами і кидяємо у киплячу воду – варимо блиблизно 7 хвилин. Готові печериці промиваємо холодною водою.

Печериці по-корейськи.

Перці нарізаємо соломкою та додаємо до печериць.

«Туди ж додаємо моркву з цибулею, цукор, часник, оцет та сіль/перець. Все ретельно перемішуємо та даємо салату настоятись при кімнатній температурі», - розповіла фудблогерка на своїй сторінці в Інстаграм про останні кроки у приготуванні салату Печериці по-корейськи.

Овочевий салат по-корейськи: Ольга Сумська поділилася фантастичним рецептом.

Замість моркви по-корейськи: блискучий рецепт закуски з пекынськоъ капусти.

Розкішна морква по-корейськи - швидкий рецепт.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ