Пишні оладки, як пух і без дріжжів: кулінар розкрила секрет приготування

Пишні оладки, як пух і без дріжжів: кулінар розкрила секрет приготування

Оладки на кефірі це смачна, швидка і проста у приготуванні страва, яка інколи підносить неприємні сюрпризи. Так, оладки можуть вийти «гумовими», надто тонкими або опасти після того, як вони охололи.

Щоб цього не сталося авторка кулінарного каналу «Ira.ipelekh» поділилася секретами приготування пишних оладок.

Оладки на кефірі.

«Ці оладки реально такі пишні получаються і дуже повітряні, як пух. Після остигання такі ж залишаються, не стають резиновими, як буває», - зазначила фудблогерка.

Отже, для приготування пишних і смачних оладок знадобляться наступні інгредієнти: 400 мл кефіру, 1 яйце, дрібка солі, 2 ст л цукру, 260-270 гр борошна, 1 ч л соди (без верху).

«Обов’язково кефір підігріти (я ставлю в мікрохвильову імпульсами 2 рази по 30 сек)», - поділилася одним із секретів кулінар.

До кефіру необхідно додати яйце, дрібку солі, цукор та добре перемішати.

Наступний крок – додайте борошно частинами.

«Має вийти досить густе тісто, яке ледве спадає з ложки», - пояснила фудблогер.

Оладки на кефірі.

Потім необхідно додати соду, перемішати і залишити на 15 хвилин.

«Більше тісто не мішаємо», - попередила авторка блогу.

Наступний крок – набираємо акуратно тісто ложкою і смажимо на розігрітій олії на невеликому вогні з обох сторін до золотистості.

«Перевертати, коли починають з‘являтися дірочки. Викласти на серветку чи паперовий рушничок, щоб стік зайвий жир і можна подавати», - поділилася останніми порадами фудблогер.

Ніхто не встоїть перед такою смакотою - найпростіший рецепт смачних оладок.

Тепер деруни можна приготувати ще швидше і простіше.

Ніколи не пригорять - зірка "1+1" Марічка Падалко дала ідеальний рецепт популярної страви.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ціни на продукти зростуть на 30%: українцям ледь вистачатиме на їжу

Насичений на події понеділок: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 жовтня

Сніг 7 жовтня і кисле молоко на обличчя що потрібно, а що заборонено робити на Сергія, примети

"Жінка буде президентом...": відомий астролог визначив, що чекає на Україну взимку

Найсмачніші оладки з печінки: бюджетний рецепт від зірки "Майстер Шеф" Лізи Глинської

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи