Понад 110 мільйонів гривень на благодійність спрямувала мережа аптек "АНЦ", підтримуючи країну

Понад 110 мільйонів гривень на благодійність спрямувала мережа аптек "АНЦ", підтримуючи країну

Коли мова заходить про сучасний український бізнес та благодійність, то яким він постає в уяві? Спостерігаючи за благодійною діяльністю бізнесів, можна виділити кілька типових підходів. Одні компанії створюють власні благодійні проєкти, інші працюють з одним-двома фондами.

Деякі реагують лише на прямі запити про допомогу, а інші беруть участь у більшості відомих зборів та заходів. Є також компанії, діяльність яких свідчить про наявність структурованого підходу.

Саме до таких компаній відноситься лідер фармацевтичного ритейлу України ? мережа аптек "АНЦ". З початку повномасштабної війни "АНЦ" перерахувала на благодійну допомогу понад 110 мільйонів гривень.

Чи дійсно АНЦ має особливий підхід до благодійності, які проєкти підтримує компанія, як працює з запитами та обирає партнерів розповів СЕО мережі аптек "АНЦ" Микола Щербина.

"Перш за все хочу наголосити, що благодійність це не тренд, не мода, не змагання "хто краще та більше". Це щоденна робота. Почесна, відповідальна, важка. Благодійні ініціативи займають важливе місце в діяльності нашої мережі аптек.

"АНЦ" ? є соціально відповідальною компанією, що піклується про здоров?я громадян і робить свій внесок у майбутнє", ? розповів Микола Щербина.

Від початку війни компанія АНЦ у посиленому режимі працює на перемогу на всіх рівнях: донатить ЗСУ, ТрО та долучається до благодійних ініціатив допомоги мирному населенню, клієнтам та співробітникам.

До початку війни компанія виготовляла аптечних роботів для аптек "АНЦ", "Копійка", "ШАР@", але з початком активних бойових дій мережі вдалося адаптувати обладнання та почати виробництво буржуйок для ЗСУ.

Згодом ця ініціатива трансформувалась в окремий благодійний проєкт "Безплатні булер?яни та буржуйки для ЗСУ".

На регулярній основі "АНЦ" співпрацює як з великими благодійними фондами та ініціативами ("Повернись живим", "Благодійний Фонд Сергія Притули", UNITED24, RAZOM, Госпітальєри), так і закриває збори та запити окремих військових формувань.

Лише з початку 2024 року компанія перерахувала більше 32 мільйонів гривень на потреби військовослужбовців, лікарень та представників вразливих верств населення.

Особливу увагу компанія також приділяє співробітникам, які були мобілізовані до лав Збройних сил України. На сьогодні це 95 людей, з них 17 ? жінки.

Дбаючи про своїх співробітників, АНЦ запустили ініціативу підтримки їх підрозділів, забезпечуючи їх необхідною військовою амуніцією: бронежилети, каски, тактичні окуляри, берці, літня форма та тактичні рюкзаки вже отримано бійцями.

"Найважливішими для нас ? є люди! Дуже важливо підтримувати свою команду, щоб попри всю складність сьогоднішніх подій, кожен був впевнений, що у нього є опора в особі "АНЦ".

Ми пишаємось співробітниками, що стали на захист нашої країни. Чекаємо на повернення кожного!", ? зазначив СЕО компанії Микола Щербина.

Цільовий запит на ліки та товари медичного призначення було отримано від начмедів підрозділів ЗСУ, де проходять службу співробітники мережі. Ця допомога переросла в масштабний проєкт "Ліки для ЗСУ".

В аптечках було надано тільки якісні ліки від перевірених європейських та українських виробників: антибіотики широкого спектру дії, медикаменти першої медичної допомоги при пораненнях тощо.

Силами менеджменту офісу та за підтримки провідних фармкомпаній, було зібрано та відправлено на передову аптечки на сумму понад 8 мільйонів гривень. Партнерами ініціативи виступили такі провідні фармацевтичні компанії, як Дарниця, Інтерхім, Б.Браун Медікал Україна, Евітас, Київський вітамінний завод та корпорація Артеріум.

"АНЦ" висловлює подяку всім, хто долучився до цієї важливої ініціативи.

Мережа аптек "АНЦ" активно бере участь у зборі коштів на безпілотні літальні апарати для військовослужбовців різних військових частин. У травні разом з БаДМ та OPTIVITA UKRAINE під об?єднанням "ФАРМС?

Поділитися сюжетом

Останні новини

Найкращі дні для посадки: місячний посівний календар з 4 по 23 жовтня 2024

Випустять на пенсію раніше: ще одна категорія отримала право

Побиття, зв'язані руки та голод: дитячі інтернати перетворилися на пекло

Що робити з листям восени: топ порад для дачників

Одні заплатятть за інших: в тарифах назріває колапс

Ідеальний осінній сніданок: рецепт пухких панкейків від переможниці "Мастер Шеф"

Водіям скасовують покарання за нетверезу їзду: як виправдовують алкоголь за кермом

Чим підживити плодові дерева у жовтні: правила гарного врожаю від садівників

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Графік відключення електроенергії в Одесі: коли не буде світла

Можна отримати не менше 8 тисяч гривень: безробітним зробили привабливу пропозицію

"Це якесь знущання?" Дмитро Кулеба розізлив людей "проблемою перенаселення"

Військовий віддав свій дім на Львівщині: тепер там живе багатодітна родина

2025 року на "Зеленій карті" можна буде заощадити: міжнародна страховка для авто стане простіше

І на дієті знадобиться: рецепт картопляної тортильї з сиром і без зайвого жиру, відео