Правильний спосіб приготування яєчні на сніданок: користі і смаку буде ще більше
Одне велике яйце, як відомо, містить близько 70 калорій, 6 г білка, 5 г жиру і 0 г вуглеводів.
Однією з найпопулярніших страв на сніданок, як в Україні так і за кордоном, є яєчня. Готують її із різноманітними інгредієнтами і різними способами.
Кулінарна блогерка і співачка Аліса Бєлєвцова показала ще один спосіб приготування яєчні на сніданок, який, за її словами «єдиний правильний».
«Ви точно цього не знли!», - підкреслила Аліса, готуючи яєчню.
Отже, на холодну пательню наливаємо трошки олії та додаємо сіль.
«Щоб не пригорало», - пояснила блогерка.
Яйця миємо і розбиваємо.
«Але не об край пательні, а обережно об стіл!», - розповіла Аліса.
Відділяємо прямо над пательнею білок від жовтка. Білок повинен вилитися на пательню, а жовток залишитись у шкарлупі. Через декілька секунд викладаємо зверху на білок і жовток.
«Ставимо на середній вогонь і чекаємо, білок повинен поступово згорнутися, а жовток залишитися рідким. Так користі набагато більше!», - зазначила кулінар і співачка, готуючи яєчню.
Також Аліса пояснила, чому не солить яєчню зверху.
«Сіль перебиває смак… Спробуйте, вам сподобається!», - запевнила Аліса Бєлєвцова.
До своєї яєчні на сніданок кулінар додала вже на тарілці й інші інгредієнти, зокрема хліб, авокадо, сир, шматочки салату.
Шанувальникам Аліси сподобався такий метод приготування яєчні на сніданок:
"Чудовий рецепт! Я і не знала",
"Вже біжу на кухню спробувати, цікаво!",
"Ого, цікаво. Я завжди нагрівала сковорідку, щоб не пригоріло. Треба так спробувати".
Ця яєчня стане вашим улюбленим сніданком: Сумська поділилася рецептом.
Так смачно яйця на сніданок ви ще не готували: Хіменес-Браво даав оригінальний рецепт.
Оригінальний омлет за лічені хвилини: Хіменес-Браво поділився рецептом класного сніданку.