Про звичайну яєшню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок
Ектор Хіменес-Браво має багато рецептів сніданків, які за його словами, повинні бути і корисними і легкими у приготуванні.
У багатьох рецептах сніданків від Ектора Хіменеса-Браво присутні яйця і це не випадково. Адже крім білка, яйця багаті вітамінами A і D, залізом, холіном та іншими поживними речовинами. Вони також містять поживні речовини, такі як лютеїн і зеаксантин, що є корисними для очей, і холін, який допомагає підтримувати здоров'я мозку та нервової системи.
Зокрема Ектор Хіменес-Браво запропонував приготувати на сніданок шакшуку. Популярну страву, яка за класичним рецептом, складається з яєць, посмажених в соусі з помідорів, перцю чилі та цибулі.
За рецептом судді «Мастер Шеф» інгредієнти знадобляться такі: червона цибуля — 50 гра, перець чілі — 5 грам, часник — 10 грам, зіра — 2-5 грам, копчена паприка — 2 грам, томати пелаті — 120 грам, яйця — 3 шт, петрушка чи кінза, сіль і перець.
Нарізаємо червону цибулю, часник, перець чилі. Висипаємо на пательню з олією, додаємо зіру, копчену паприку, солимо та перчимо, добре перемішуємо та обсмажуємо.
Тепер додаємо на пательню томати пелаті, а після – яйця. Накриваємо кришкою та смажимо до готовності. Солимо та перчимо до смаку, прикрашаємо петрушкою чи кінзою.
Серед підписників на сторінку Ектора Хіменеса-Браво виявилося багато шанувальників шакшуки. Деякі навіть не знали, що їхня улюблена страва називається саме так.
«А я завжди літом жарю яєшню з помідорами»,
«Круто дуже!»,
«Супер. А ми ще разом з цибулею смажимо солодкий перець. Так смачно!»,
«Так у цього блюда і назва є ,а я його давно готую і називаю яєчнею з помідорами».
Євген Клопотенко дав рецепт чудової страви з молодої капусти.
Рецепт м'якої і ніжної паски від мами Хіменеса-Браво: нове та просте на Великдень.
Паска вийде смачною і пухкою: зірка "1+1" Марічка Падалко дала досконалий рецепт.