Ресторанний омлет на сніданок за 10 хвилин: Хіменес-Браво розкрив рецепт
Такий омлет на сніданок сподобається і тим, хто полюбляє страви з яєць і тим, хто віддає перевагу правильному харчуванню.
За словами ресторатора, судді «Мастер Шеф» і шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво, така страва і є пп-сніданком.
І він настільки смачний, що «можна зʼїсти язика».
Отже, для такого сніданку, який буде не гірший за ресторанний, потрібні такі інгредієнти: яйця — 3 шт, вершкове масло — 30 гр, авокадо — 1 шт, помідор — 20 гр, цибуля синя — 10 гр, оливкова олія — 5 гр, бекон смажений, сметана — 20 гр, тост — 1 шт, сік лимону, перець червоний.
Рецепт пп-омлету на сніданок.
Готуючи скрембл, взбиваємо яйця в сотейнику, туди додаємо вершкове масло, помішуємо без перестанку до готовності на середньому вогні.
«Готуємо до кремової консистенції», - зазначив Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Інстаграм.
Хліб обсмажуємо, авокадо чистимо.
Рецепт пп-омлету на сніданок.
До авокадо у миску додаємо сіль і перець, дрібно нарізану цибулю і помідор, а також кілька крапель лимонного соку, оливкову олію і дрібно нарізаний червоний перець. Все перемішуємо до однорідної консистенції.
До готового омлету скрембл додаємо сметану, дрібно нарізаний і підсмажений бекон.
Тепер змащуємо тост авокадною сумішшю, а зверху викладаємо скрембл, ще трохи підсмаженого бекону і кінзу.
Рецепт пп-омлету на сніданок.
От і все, ресторанний пп-сніданок за рецептом Ектора Хіменеса-Браво готовий!
"Шедеврально смачно",
"Слина тече! Неможливо оддивитися до кінця",
"Роблю вже вдруге і цей неймовірно смачно",
"Сьогодні спробувала зробити - ну дуже смачно", - коментують рецепт сніданку підписники на сторінку Ектора.
Тепер ви точно приготуєте найкращу запіканку на сніданок: Сумська дала рецепт без борошна і цукру.
Рецепт незвичайного омлету на сніданок: вам сподобається більше, ніж класичний.
Запіканка на сніданок вийде ідеальною: улюблений рецепт Хіменеса-Браво.