Рецепт моркви по-корейськи, перевірений роками: дуже смачно і просто
Морква має бути в щоденному раціоні обов’язково. Морква містить вітаміни групи C, D, Е, К, В6 і В1, органічний натрій, біотин, калій, фосфор і магній.
Крім того, підвищує стійкість організму до різних інфекцій, в ній також є вітамін А, який піклується про стан слизових оболонок і шкіри, зміцнює кістки, зуби, ясна, волосся, протистоїть ослабленню зору, береже нервову систему, відновлює енергію і життєві сили.
Терта морква є найкращим засобом для зниження ризику захворювання на рак.
Однією з простих, смачних і популярних страв з цього овоча є морква по-корейськи. Свій рецепт моркви по-корейськи має кожна господиня і господар , адже хтось любить моркву по-корейськи більш гострою, а хтось м’якішою.
Морква по-корейськи.
Авторка сторінки «mrs.ardens» вирішила поділитися своїм найулюбленішим рецептом моркви по-корейськи.
«Всі спеції за смаком, я переробила просто кучу моркви з пакетиків спеції для моркви, жодна нам не подобалась. Це один рецепт який для моєї сімʼї смачний», - розповіла господиня.
Отже, для приготування моркви по-корейськи за цим рецептом знадобляться такі інгредієнти: морква – 1 кг., оцет - 5 ст.л, сіль - 1 ч.л, часник - 8 зуб (там за вашим смаком), коріандр в зернах - 1 ч.л, перець чорний - 1 ч.л, цукор - 3 ст. л, олія соняшникова без запаху - 3 ст. л.
Морква по-корейськи.
Господиня зазначила, коріандру вона кладе навіть більше 2 чайних ложок.
«Та й ще додаю меленого чайну ложку, бо мені так смачно».
Кількість цукру також можна корегувати, в залежності від смакових уподобань.
«Спеції з маслом і оцтом не нагріваю, кипʼятком не заливаю. Все і так смачно виходе. Зранку зробили , ввечері можна вже їсти, звичайно чим більше стоїть тим смачніше», - розповіла господиня хід приготування моркви по-корейськи.
Рецепт салату з морквою по-корейськи, який викличе ностальгію.
Ця проста страва з морквою по-корейськи вийде незрівнянною.
Овочевий салат по-корейськи: Ольга Сумська поділилася фантастичним рецептом.