Рецепт свіжого і бюджетного салату із пекінської капусти: непотрібно нічого варити
Тож, якщо ви вирішите готувати салат із пекінської капусти по цьому рецепту, радимо обрати велику тару. Адже він обов’язково сподобається і всім іншим членам родини.
«Салат зелений! Свіжий, простий, бюджетний і дуже смачний. Зберігайте і готуйте», - радить фудблогерка Юлія, яка і поділилася цим рецептом.
Інгредієнти знадодбляться наступні: пекінська капуста - 1/2 шт; огірок - 1-2 шт; горошок зелений консервований - трохи більше ніж пів банки; зелень (цибуля, кріп, петрушка) - пучок; сіль, перець - за смаком; часник - 1-2 зубч; сметана - 4-5 ст.л; гірчиця - 1/2 ч.л.
Хід приготування салату із пекінської капусти елементарний. Пекінську капусту і огірок ріжемо.
Викладаємо у миску і додаємо зелений горошок. Також у миску додаємо подрібнену зелень, солимо, перчимо, вичавлюємо часник.
Готуємо заправку до салату. Для цього просто змішуємо сметану із гірчицею.
«Корисно і смачно»,
«Треба спробувати!»,
«Так захотілось такого зараз. Просто миску салату вкласти», - коментують підписники на сторінку фудблогерки рецепт свіжого і простого салату із пекінської капусти.