Салат із пекінської капусти, як по-корейськи: класний рецепт пікантної закуски

Салат із пекінської капусти, як по-корейськи: класний рецепт пікантної закуски

Салат із пекінської капусти чудово підійде до страв на обід або на вечерю. Готувати його швидко і просто, а зі смаками завжди можна експерементувати.

Адже із пекінською капустою добре поєднуються м’ясні інгредієнти, консервована риба, крабові палички, овочі. Доповнювати смаки також можна за допомогою заправок і спецій.

Саме завдяки спеціям салат із пекінської капусти можна надати мотиву корейських страв.

«Наче, як по-корейськи», - каже про рецепт цього салату авторка блогу з рецептами «moya_kulinarna_knyga».

Для приготування знадобляться такі інгредієнти: невелика пекінська капустина, 1 морква, 2 - 3 зуб.часнику, 1 ч.л. меленого коріандру, 1 ч.л. паприки, 0,5 ч.л. чорного перцю, 1,5 ч.л. солі, 1 ч.л. цукру, 6 ст.л. яблучного або винного оцту, 30 мл олії.

Хід пригтування наступний – спочатку ріжемо капусту на половинки, а потім кожну половинку на ще половинку.

Перекладаємо в глибоку миску. Наступний крок - в пів літрах води розчиняємо 1 чайну ложку солі. Заливаємо солоною водою капусту і залишаємо на 15 хвилин.

Натираємо морквину. Вичавлюємо часник.

«Просолену капусту витягаємо з води і розрізаємо кожну частину ще на 3- 4 частини ( на середні шматочки). Додаємо всі спеції та оцет. Тут враховуємо, що 1 ч.л. солі ми дали до води, тому зараз додаємо лише 0,5 ч.л., що залишились», - розповіла кулінар про хід приготування цього салату із пекінської капусти.

Салат із пекінської капусти.

Далі олію нагріваємо та гарячою заливаємо до капусти, перемішуємо.

«Ставимо в холодильник на 8-9 год., а краще на ніч, щоб промаринувалось все», - розповіла авторка блогу про останні кроки у приготуванні салату із пекінської капусти по-корейськи.

Ніжні і соковиті - голубці із пекінської капусти вийдуть незвичайними.

Супер закуска: найпростіший рецепт моркви по-корейськи без зайвого клопоту.

Знаменитий салат із пекінської капусти і моркви по-корейськи - замінить обід або вечерю.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу