Швидкі мариновані кабачки: рецепт смачної закуски за лічені хвилини

Швидкі мариновані кабачки: рецепт смачної закуски за лічені хвилини

Швидким рецептом смачних і хрустких маринованих кабачків поділилася кулінарна блогерка, авторка книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина.⠀

"Кабачки виходять солоденькі, хрусткі та ароматні!", – радить блогерка.

Для приготування маринованих кабачків нам знадобляться:

  • кабачки - 500 г
  • кріп - пів пучка
  • часник - 2-3 зуб.

Для маринаду беремо:

  • сіль - 3/4 ч.л.
  • мед - 2 ч.л.
  • оцет (винний або яблучний) - 3 ст.л.
  • олія (блогерка використовує оливкову) - 50 г

Кабачки миємо, чистити від шкірки їх не потрібно. Нарізаємо кабачки якомога тоншими кружальцями.

"Для цього підійде слайсер, шатківниця або навіть ніж для чищення овочів", – відзначила кулінар.

Складаємо нарізані кабачки в миску або контейнер, додаємо дрібно нарізаний кріп, нарізаний, натертий або вичавлений через прес часник і перемішуємо.

Щоб приготувати маринад, змішуємо оцет, олію, мед і сіль, ставимо суміш на вогонь і нагріваємо просто до розчинення інгредієнтів, доводити до кипіння не потрібно.

Заливаємо кабачки маринадом, добре перемішуємо та відправляємо в холодильник. Періодично потрібно перемішувати кабачки, щоб вони рівномірніше промаринувалися.⠀

"Готовність кабачків залежить від того, як тонко порізали. Якщо дуже тоненько – через 2 години вже можна пробувати", – пояснила блогерка.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як захистити малину від хвороб: садівники назвали основні хвороби та лікування

Водіїв зобов'язали отримати спеціальний код

Бензин, дизель та автогаз: що буде з цінами до кінця року

Улюблений сніданок із лаваша: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт лінивої піци

Нардеп-військовий розповів про реальну ситуацію на фронті: "Не вірте пройдисвітам, які заявляють..."

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

Податки, проїзд, комуналка: які пільги нададуть пенсіонерам у жовтні

Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку: дізнайтеся, кого чекають виклики у кар'єрі

Чому не можна відкривати вікна 3 жовтня і навіщо сьогодні їсти часник: прикмети та заборони на Діонісія

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців