Швидкі мариновані огірки по-весняному: рецепт, який варто спробувати
Готувати такі мариновані огірки дуже просто і швидко. Пригощатись можна буде вже через годину.
«Чекаю сезон домашніх огірочків тільки заради цієї закуски», - зізналася фудблогерка mariiam_foodblog.
Інгредієнти на одну порцію потрібні наступні: огірки корнішони 4-5 шт, сіль 1 ч.л, часник 2 зубчика, кріп пучок, соєвий соус 2 ст.л, лимонний сік 1 ст.л, олія 1 ст.л.
Огірки ріжемо на шматки, додаємо всі інші інгрежієнти і залишаємо маринуватись в холодильнику на годину.
У коментарях до рецепту маринованих огірків підписниці на сторінку вирішили поділитися своїми секретами і зазначають, що закуска дійсно смачна:
«У нас цей рецепт називається Биті огірки. Тільки їх в мисці потрібно сильніше перетрусити. Тоді вони швидше промаринуються»,
«Роблю такі, тільки замість лимону оцет, без соєвого соусу і добавляю цукру трішки. Дуже смачно»,
«Це дуже смачно».
Підкреслимо, що людям, у яких проблеми з кишечником та серцем, краще відмовитися від регулярного вживання маринованих огірків.
Вагітним краще не їсти більш як два мариновані огірки на добу, а за два місяці до пологів взагалі відмовитися від цього продукту.
Також підкреслимо, що, якщо огірки маринуються без використання оцту, то вони є хорошим пробіотиком й позитивно впливають на стан кишечника.
Завдяки вітаміну А огірки допомогають підтримувати зір, а вітамін К, який регулює рівень кальцію в організмі, підтримає здоров'я кісток.
Перевірений рецепт маринованої капусти: можна їсти вже через три дні.
Улюблений салат із редиски: кулінар показала рецепт.
Шеф-кухар дав рецепт небезпечно-смачного салату за 15 хвилин: захочеться ще.