Синабони від Тетяни Литвинової: рецепт смачного сирного десерту
Ця випічка нагадує смачний букет, який можна взяти з собою в гості. Легкість приготування і неймовірний смак зроблять цей рецепт улюбленим у вашій родині!
Щоб приготувати сінабони за рецептом Тетяни Литвинової, вам знадобиться:
- 150 г творогу (9%)
- 2 жовтки
- 2 ст. л. цукру (для тіста) + 2 ст. л. (для меренги)
- 100 г м’якого вершкового масла
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 200 г борошна
- 2 білки
- Щіпка солі (для білків)
- Горіхи (для начинки)
У кухонному комбайні змішайте творог, жовтки, цукор і вершкове масло до однорідної кремоподібної консистенції. Додайте половину борошна, ванільний цукор і розпушувач, потім замісіть тісто.
Оберніть тісто у плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин.
В окремій мисці збийте білки з рештою цукру до стійких піків. Додайте щіпку солі для стабілізації.
Розкачайте охолоджене тісто на пергаменті, викладіть меренгу і посипте подрібненими горіхами. Скачайте рулет, наріжте на шматочки.
Викладіть трояндочки на деко, залишаючи простір між ними. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин, а потім зменшіть до 130 градусів і сушіть ще 30 хвилин.
Дайте розочкам охолонути і насолоджуйтесь! Вони чудово підійдуть як для сімейної вечері, так і для святкової події.
Цей рецепт сінабонів — чудова альтернатива традиційній випічці, яка додасть нотку оригінальності до вашого столу. Приготуйте їх і порадуйте своїх близьких смачним десертом!