Соковите і ніжне: Денисенко з "Кріпосної" поділилася секретом приготування смачного м'яса
Наталка Денисенко розповідала, що радує м'ясом, приготовленим за цим рецептом, свого чоловіка.
«Запечені хрусткі та водночас соковиті запечені ніжки качки - на даний момент це улюблена страва мого чоловіка», - розповідала Денисенко на своїй сторінці в Інстаграм.
М'ясо виходить ніжним, а скоринка хрумка з солодко-гострим присмаком завдяки маринаду.
Для приготування маринаду на чотири ніжки знадобляться такі інгредієнти: коньяк – 50 мл, мед 2 ч. ложки, спеції, гірчиця половина чайної ложечки, соєвий соус – дві столові ложки.
За словами зірки серіалу «Кріпосна» коньяк необхідно вилити на сковороду та на маленькому вогні нагріти.
«Потім підпалити на секунд 5 і прибрати сковорідку з вогню (будьте обережні), потім у ступку (тарілку) в якій ви підготували спеції (сіль, перець, гранульований часник, приправа для птиці) налити коньяк і перемішати, додати 2 чайні ложки меду, перемішати, потім трохи менше пів чайної ложечки гірчиці та 2 столові ложечки соєвого соусу», - розповідала Денисенко секрет приготування маринаду для смачного м'яса.
Маринуємо ніжки 30-60 хвилин.
«Викласти у форму, вже без маринаду (можна їм трохи зверху бризнути) і помістити в рукав для запікання», - розповідала Денисенко.
Зірка серіалу «Кріпосна» уточнювала, що готує ніжки качки у духовці протягом години та двадцяти хвилин на 175 градусах.
«Якщо ви любите соковитіше м'ясо, то 1 години може вистачити», - пояснила Денисенко.
За словами актриси, завдяки маринаду з медом виходить хрумка скоринка, та ніжне м'ясо.
«Просто спробуйте замаринувати качку саме так і ви зрозумієте все», - пропонувала Наталка Денисенко.
Олів'є, як сто років тому: Полякова розповіла улюблений рецепт новорічного салату.
Замість "Шуби" - Ольга Сумська розповіла рецепт апетитного та красивого салату.
Супер здоровий - Зарицька з KAZKA поділилася рецептом правильного сніданку.