Спека прийшла - діставай холодненьке: рецепт корисного морозива з 2 інгредієнтів
У літню спеку чи не найулюбленішим десертом стає морозиво. А якщо воно зроблено в домашніх умовах за оригінальним рецептом – те, що потрібне не тільки для настрою, а й для організму.
Щоб отримати корисний і приємний смак, знадобляться свіжі продукти, вільний час і ваш креативний підхід. Основа цього легкого та смачного десерту – банани.
Що потрібно?
- банан – 2 шт;
- заморожена вишня без кісток – 100 гр.
Приготування
Нарізаємо банан, заморожуємо та подрібнюємо у блендері. На цьому етапі морозиво готове, але ви можете додати вишню в банан і знову подрібнити.
Якщо любите солодке, додайте цукор/цукрову пудру.
Можна до бананової основи додати хурму, її також слід збити блендером, попередньо видаливши кісточки.
Якщо не боїтеся зайвих калорій у бананову масу можна додати вершки чи йогурт, і все збити у блендері, та заморозити.
Раніше ми повідомляли, що не поспішайте робити варення: як приготувати смачний десерт із полуниці.