Такий салат із пекінської капусти сподобається всій родині: бюджетний і смачний

Такий салат із пекінської капусти сподобається всій родині: бюджетний і смачний

Інгредієнтів для цього салату із пекінської капусти потрібно небагато, тому авторка кулінарного каналу на YouTube «Oksana and The Kirchen» називає його бюджетним.

Інгредієнти знадобляться наступні: пекінська капуста ( половинка ), плавлений сир 2 шт, копчена куряча грудка 100 гр, помідор - 1 шт, Огірок - 1 шт, майонез, сіль та перець за смаком, а також маринована цибуля.

Для замаринування цибулі необхідні 0,5 ч л солі/ 1,5 ст л оцету/ 2 ч л цукру. Залити порізану цибулю окропом на 10 хвилин, а потім злити воду.

Салат із пекінської капусти.

Пекінську капусту слід нашаткувати, огірок нарізати напівкільцями. Також напівкільцями нарізаємо помідор.

Курячу грудку слід нарізати невеличкими кубиками. Ще один смачний інгредієнт, плавлені сирки, також нарізаємо кубиками.

Салат із пекінської капусти.

Поєднуємо всі інгредієнти, заправляємо салат майонезом, додаємо сіль і перець за смаком. От і все, легкий і швидкий у приготуванні салат із пекінською капустою можна подавати на стіл!

Салат із пекінської капусти.

Багатьом підписникам на сторінку Оксани дуже сподобався цей рецепт салату із пекінської капусти:

«Супер салат сподобався всій моїй родині»,

«Цікавий салат / дуже смачно та швидко»,

«Завтра обов’язково приготую»,

«Дуже-дуже смачний вийшов».

Салат із пекінської капусти.

Варто нагадати, що пекінська капуста дуже корисна. Наприклад, у пекінській капусті вдвічі більше вітаміну С, ніж у білокачанній.

Дієтологи радять включати пекінську капусту 2-3 рази на тиждень у раціон - допоможе стимулювати обмінні процеси, поліпшити склад крові, очистити організм від шкідливих речовин. А також допоможе надати організму сили боротися з сезонними простудними захворюваннями та стресами.

Рецепт ніжного салату з молодою капустою та смачною заправкою: ніякого майонезу.

Як швидко приготувати святковий салат з редискою: ну дуже смачний.

Рецепт салату з молодою капустою, який прикрасить будь-який стіл: цікавий і смачний.

Поділитися сюжетом

Останні новини

П'ять важливих порад від досвідчених садівників: як поливати сад і город восени

Буде ще дорожче: сметана, сир та інша "молочка" стане справжньою розкішшю

Як обрізати сливу для щедрого врожаю у наступному році: хитрощі садівників

Шукаєте ідеального чоловіка - це вони: 2 знаки Зодіаку, з якими мріє бути багато хто, але є складність

Посилки з AliExpress стануть розкішшю: нові правила позбавлять дешевого шопінгу

Курка в клярі з бататом: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав ситну вечерю без клопоту

Прості хитрощі для пишного тіста: як стати майстром випічки за один день

Окупанти готують удари по енергетиці: ворог має понад тисячу ракет

Як доглядати за ґрунтом восени, щоб покращити родючість: важливі поради городників

Відкладіть телефон негайно: важливо відмовитись перед сном

Нові ліміти на грошові перекази: Ощадбанк порадив, як обійти обмеження

Жінка "зливала" місця перебування ТЦК: її оштрафували на 140 тисяч та забрали телефон

Наступний тиждень може стати багато в чому історичним для України - Зеленський

Їжте квашену капусту якомога частіше і позбавтеся целюліту: чим ще корисний зимой смаколик

Справжній закарпатський суп: як зробити ситну страву з крильцями на всю родину