Такого ви ще не їли: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт дивовижної страви з капустою
Переможниця та суддя шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська поділилася рецептом улюбленої здорової страви та закликала підтримувати тіло здоровою, корисною та смачною їжею. Вона зазначила, що фізичний стан безпосередньо впливає на психологічний та порадила звертати увагу на якість продуктів.
Мартиновська виділила цвітну капусту як особливо корисний продукт, багатий на вітаміни і мінерали, при цьому містить всього 30 калорій на 100 г продукту.
Для приготування супу з цвітної капусти за рецептом Ольги Мартиновської вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 1 цибулина (порей або ріпчастий)
- 20 г вершкового масла
- ½ головки цвітної капусти (близько 500 г)
- 100 мл вершків, молока чи рослинного молока
- 1 ст. суміші сухих овочів (можна замінити овочевим або курячим бульйоном)
Інструкції:
Наріжте цибулю та обсмажте її на вершковому маслі до м'якості. Додайте нарізану цвітну капусту та протушкуйте ще кілька хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська
Залийте овочі бульйоном (або сухою сумішшю овочів) і варіть до м'якості капусти.
"Мастер Шеф" Мартиновська додає, перекладіть суп у блендер і подрібніть до отримання однорідної маси. Додайте вершки або молоко і ще раз збийте.
Перелийте суп назад у каструлю та підігрійте до готовності.
Подавайте суп, посипавши його дрібно нарізаним стеблом петрушки, краплею оливкової олії та посоливши/поперчивши до смаку. Подавайте із хлібом, радить "Мастер Шеф" Мартиновська.