Треба лише 20 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт ідеальної страви з курки та грибів
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суперфіналістка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати ідеальну вечерю за 20 хвилин.
"Інколи зовсім немає сил і часу, щоб готувати складні страви, з довгими процесами. Хочеться швиденько нагодувати рідних і піти відпочивати. Тож ділюсь найпростішим рецептом смачної вечері", – радить зірка "Мастер Шеф".
Для приготування смачної вечері з куркою та грибами "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
- курячі стегна без кістки та шкіри- 6 шт.
- гриби - 400 г
- цибуля - 1 шт.
- часник - 4 зуб.
- чебрець - 1 ст.л.
- бульйон - 400 мл
- соєвий соус - 3 ст.л.
- крохмаль - 1 ст.л. + 1 ст.л. води
- олія для смаження
Стегенця "Мастер Шеф" Ольга Рябенко солить, перчить та обсмажує на розігрітій пательні з олією з обох боків.
Гриби нарізаємо невеликими шматочками, цибулю - кубиками, часник або дрібно нарізаємо, або вичавлюємо. Обриваємо листочки з гілочки чебрецю.
Обсмажені стегенця прибираємо з пательні та на ній же обсмажуємо гриби. Далі додаємо цибулю, часник, чебрець і продовжуємо смажити.
Далі "Мастер Шеф" Ольга Рябенко заливає все бульйоном та додає соєвий соус. Крохмаль розводимо водою й також додаємо в пательню. У кінці викладаємо до грибів попередньо обсмажені стегенця та протушковуємо все разом.
Зірка "Мастер Шеф" наголосила, що ця страва чудово доповнить будь-який гарнір, наприклад, гречку або картоплю.
Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт простої та смачної страви з грибами.
Ніхто не повірить, що це просто цибуля: смачний рецепт від переможниці "Мастер Шеф".
Як приготувати запіканку, яку проситимуть ще: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.