Цілих 2 рецепти того самого часникового соусу, який зробить м'ясо та салат дуже пікантними
Магазинні соуси містять у своєму складі багато хімічних домішок та консервантів, які не несуть жодної користі організму.
Ми пропонуємо вам альтернативу з кількох інгредієнтів, яка не тільки збереже ваше здоров'я, але й дасть можливість порадувати ваших близьких смачненьким.
СПОСІБ ПЕРШИЙ
Для його приготування не потрібно багато інгредієнтів:
- 4-5 зубчиків часнику,
- пучок свіжого та ароматного кропу,
- 200 г жирної сметани.
За бажання можна додати трохи солі та меленого чорного перцю.
Спочатку часник потрібно пропустити через прес. Зелень слід вимити, висушити та нарізати. Потім досить усі компоненти просто добре перемішати. У результаті звичайний соус готовий до подачі.
СПОСІБ ДРУГИЙ
Але, якщо хочеться здивувати гостей і домочадців цікавішим соусом до риби чи м'яса, слід скористатися цим рецептом.
Треба 4 головки часнику загорнути у фольгу і випікати близько півгодини у духовці.
Потім чашу для блендера потрібно покласти цей продукт, але його злегка остудити, а зубчики видавити.
Після цього потрібно додати 100 мл олії, рубану петрушку та кінзу, трохи солі. Як тільки маса стане однорідною, її можна подавати на стіл.
Раніше ми повідомляли, що баклажани гірчити не будуть: як правильно вимочити овочі перед приготуванням.