Тушкована капуста в рукаві: простий рецепт із секретним інгредієнтом від зірки "Майстер Шеф"
Шеф-кухар Тетяна Литвинова, екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф", ділиться своїм улюбленим рецептом тушкованої капусти.
Тушкована капуста за рецептом Литвинової потребує таких інгредієнтів:
- 1 капустина (можна білокачанну або пекінську)
- 2 моркви
- 1-2 цибулини
- 150 г грибів (лисички або шампіньйони)
- 30 мл рослинної олії
- 1 ч. ложка мускатного горіха
- 1 ст. ложка гірчиці (гострої)
- Сіль, перець за смаком
Наріжте капусту тонкими слайсами. Якщо ви використовуєте білокачанну капусту, злегка посоліть її і вичавіть сік, щоб вона швидше приготувалася.
На тертці натріть моркву, а цибулю наріжте дрібно. Гриби наріжте на шматочки. У великій мисці змішайте капусту, моркву, цибулю і гриби.
Додайте рослинну олію, мускатний горіх, гірчицю, сіль та перець. Усе ретельно перемішайте.
Викладіть овочеву суміш у рукав для запікання, закрийте його та помістіть на деко. Випікайте при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.
Готову тушковану капусту викладіть на тарілку. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром.
Тушкована капуста від Тетяни Литвинової – це не лише смачно, але й корисно! Вона багата на клітковину та вітаміни, а гірчиця надає страві особливого смаку. Спробуйте цей рецепт, і ви будете в захваті!