З такою маринованою капустою про всі інші закуски забудуть: швидкий і смачний рецепт
Сезон овочів у розпалі, тож можна готувати, експериментувати і маринувати!
Новим рецептом закуски, а саме – маринованої цвітної капусти поділилася і відома фудблогерка Тетяна Акопян.
«Замаринуємо швидко і дуже смачно цвітну капусту!», - запропонувала кулінар на своїй сторінці в Інстаграм.
Інгредієнти для маринування потрібні такі: капуста -800 гр, перець болгарський - 1 шт, морква -1 шт, перець гострий - 1 шт( за смаком), 5 зуб часнику, зелень за смаком, а також для маринаду (на 1 літр води) 2 ст л сіль, 4 ст л цукор, 2 лавр лист, 10 шт перець чорний горошок, 50 мл оцет 9%, 50 мл олія.
Маринована капуста, оригінальний рецепт.
Хід приготування маринованої капусти:
Цвітну капусту розділяємо на маленькі суцвіття – так вони швдше замаринуються і зручніше буде куштувати.
Доводимо капусту до кипіння і варимо не більше хвилини.
Наступний крок – моркву краще натерти, як «по-корейськи», перець дрібно нарізаємо, додємо зелень і гострий перець за смаком.
Маринована капуста, оригінальний рецепт.
Вичавлюємо через прес 5 зубчиків часнику. Тепер готуємо маринад: у літр води, в якій варилася капуста, додаємо сіль, перець горошком, лаврове листя, цукор, оцет і олію. Доводимо маринад до кипіння і заливаємо салат.
«Маринад повинен повністю покривати капусту», - розповіла Тетяна.
Добре перемішуємо всі інгредієнти і залишаємо до повного охолодження.
«Тобто, через пару годин смачнюща капуста готова. Виходить в міру солона і кисла», зазначила кулінар.
Такі кабачки просто смакота: переможниця "Мастер Шеф" поділилася новим літнім рецептом.
Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.
Швидкі мариновані огірки: рецепт, який варто спробувати.