З тонкою хрусткою скоринкою: кулінар розповіла, як зробити дивовижні пиріжки із зеленню
Автор кулінарної книги "Твої найкращі рецепти", відома фудблогерка Тетяна Юшина поділилася в соціальній мережі корисним рецептом смажених пиріжків із хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
- 3 ст. л. муки (1)
- 3 ст. л. рослинного масла
- 1 ст. л. сахара
- 1 год. л. рік
- 30 г свіжих або 10 г сухих дріжджів
- 1 склянка окропу
- 1 склянка прохолодної води
- близько 550 г борошна (2)
- 5 яєць
- пучок зеленого лука
- сіль
Приготування:
У мисці змішайте борошно, сіль, цукор та олію. Залийте окропом, перемішайте і дайте кілька хвилин охолонути.
Додайте склянку прохолодної води, дріжджі, борошно (2) і замісіть тісто. Накрийте і залиште на підхід, поки тісто не збільшиться в об'ємі в 2,5-3 рази (зазвичай 30-40 хвилин), зауважує Юшина.
Відваріть яйця, наріжте дрібними кубиками. Наріжте зелену цибулю. Змішайте яйця та цибулю, посоліть до смаку. Сформуйте з тіста невеликі кульки і залиште на 10-15 хвилин.
Потім сформуйте пиріжки з начинкою з яєць та цибулі і дайте їм постояти ще 10-15 хвилин. Обсмажуйте пиріжки на середньому вогні по обидва боки до готовності. Перекладіть пиріжки на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир, і подавайте до столу, радить кулінар.
Ця яєчня змусить забути про інші сніданки: дружина Сергія Бабкіна дала рецепт.
Це не просто омлет: зірка "Мастер Шеф" дала бездоганний рецепт сніданку.
Ніжні та смачні: Ольга Сумська показала оладки, які можна приготувати на обід.