Зірка "Жіночого кварталу" показала, як ще можна приготувати гарбуз: швидкий рецепт
Гарбуз - це смачний дієтичний продукт, який не лише не залишає важкості у шлунку, а й сприяє схудненню, зазначає Politeka.net. В 1 кг гарбуза міститься близько 250 ккал.
Гарбуз є корисним для серця, позбавляє від набряків та зміцнює судини. Страви з гарбуза видновлюють сили, регулюють нервову систему, покращують сон. А олія з гарбуза є відмінною профілактикою проти багатьох хвороб - порушення складу крові, дисбалансу кишечника, органів ШКТ.
Гарбуз відварюють, запікають, консервують і навіть вживають сирим. З нього готують каші, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. І, звісно, супи.
Так, днями Тетяна Песик, зірка «Ліги сміху» і «Жіночого кварталу» поділилася на своїй сторінці в Інстаграм своїми кулінарними планами.
«Буде гарбузовий крем-суп», - розповіла Тетяна Песик, демонструючи шматочки гарбуза і цибулі зі спеціями.
Гарбузовий крем-суп – цей дійсно поживно, корисно і дуже смачно.
Зазвичай гарбузовий суп готують, відварюючи гарбуз, але можна зробити, як Тетяна Песик – запекти його.
Це допоможе розкрити його смак і аромат.
Також можна запекти цибулю.
Духовку розігріваємо до 210 градусів, а гарбуз ріжемо на скибочки.
Запікати гарбуз необхідно до м'якості. Потім дістаємо і чекаємо, поки охолоне.
Запечені овочі перекладаємо у каструлю і заливаємо бульйоном або водою – так, щоб рідина покривала овочі.
Доводимо майбутній суп до кипіння і варимо упродовж 10-15 хвилин.
Потім за допомогою блендера подрібнюємо суп, додаємо сіль, перець та інші спеції за смаком.
До гарбузового крем-супу також можна додати вершки або молоко, добре перемішати і знову довести до кипіння.
Подаємо гарбузовий крем-суп з грінками.
Піца без замішуванн тіста і заморочок - Тетяна Песик поділилася вдалим рецептом.
Також Тетяна Песик розповіла вітамінний і низькокалорійний рецепт з трьох інгредієнтів.
Деруни без картоплі - цікавий і простий рецепт неперевершеної страви.