Олег Симороз про вибори після війни: "Я не бачу перспективи, що просто станеться якесь диво, військові якось організуються"

Олег Симороз про вибори після війни: "Я не бачу перспективи, що просто станеться якесь диво, військові якось організуються"

Про це він розповів в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

Як зазначає гість програми, він скептично ставиться до цих розмов у суспільстві, що ось прийдуть хлопці з війни і вирішать усі проблеми в українській владі. По-перше, пояснює ветеран, хто платить, той і замовляє музику, тобто це має бути організація, партія людей, які мають незалежне джерело фінансування, і в нашому випадку це може бути лише фінансування від народу.

«Мені дуже сильно ріже вухо: хлопці прийдуть, щось там вирішать… Куди прийдуть? Як прийдуть? Ну, додому, ну, нехай навіть зметуть когось. Будуть вибори далі. Що б там не було, будуть вибори все одно. Яка буде влада в цій країні, вирішать вибори. Я не бачу перспективи, що просто станеться якесь диво, військові якось організуються. Я бачу більшу перспективу у тому, що їх використають, такі тенденції вже є. Ми проходили це у 2014 році, пройдемо зараз набагато жорсткіше», - стверджує Олег Симороз.

На його думку, це буде тотальний треш, і військових використають, як у 2014 році, тільки брутальніше і у більшій кількості. Можливо, міркує ветеран, буде навіть якась мілітарі партія із меседжем, що от хлопці прийшли з війни і будуть рішати, але це буде більше про інтереси олігархів, ніж про справді якусь народну силу, такі тенденції є, бо дива не станеться і за пів року самостійно така організація не розбудується.

«Гроші будуть витрачати на те, щоб цю народну організацію ніяким чином навіть до опозиційної маленької фракції не долучити у парламенті. Але це буде виклик до людей. Скажу відверто, якщо у нас хоча би буде паритет у фінансових можливостях, я впевнений, що перемога такої організації досить очевидна і швидка, порівняно з політичним олігархічним проєктом», - пояснює Олег Симороз.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Виплатять до 2500 гривень: як безробітним отримати допомогу

Час змін та нових можливостей: гороскоп на 4 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Кому не можна вірити 4 жовтня і навіщо розвішувати часник: прикмети та заборони на Єрофея Афінського

"Полетить багато наших ракет": відома тарологиня назвала дату великого наступу України

Синабони від Тетяни Литвинової: рецепт смачного сирного десерту

Що і коли потрібно зробити на садовій ділянці у жовтні: важливі поради від професіоналів

Тушкована капуста в рукаві: простий рецепт із секретним інгредієнтом від зірки "Майстер Шеф"

Найкращі дні для посадки: місячний посівний календар з 4 по 23 жовтня 2024

Випустять на пенсію раніше: ще одна категорія отримала право

Побиття, зв'язані руки та голод: дитячі інтернати перетворилися на пекло

Що робити з листям восени: топ порад для дачників

Одні заплатятть за інших: в тарифах назріває колапс

Ідеальний осінній сніданок: рецепт пухких панкейків від переможниці "Мастер Шеф"

Водіям скасовують покарання за нетверезу їзду: як виправдовують алкоголь за кермом

Чим підживити плодові дерева у жовтні: правила гарного врожаю від садівників