Вимагаючи від ЄС не допомагати українцям за кордоном, Порошенко має почати зі своїх синів, які втекли у Лондон, - експерт

Вимагаючи від ЄС не допомагати українцям за кордоном, Порошенко має почати зі своїх синів, які втекли у Лондон, - експерт

Вимоги Порошенка не фінансувати допомогу українським біженцям за кордоном, маючи двох синів, які переховуються в Лондоні – це лицемірство. Про це пише експерт Сергій Іванов повідомляє УНІАН.

“Вимагаючи від Євросоюзу не фінансувати українців за кордоном, він має почати зі своїх синів-утікачів, які переховуються в Лондоні. Чомусь 39-річний Олексій та 23-річний Михайло Порошенко не поспішають повертатися до України? Вочевидь, чілити в Лондоні, відпочивати, відвідувати концерти «хороших русских» - така важка праця, що хлопці просто не можуть вирватись ”, - зазначає Сергій Іванов.

За словами Іванова, журналісти, які беруть інтерв’ю у Порошенка, уникають питання про місцезнаходження його дорослих синів під час війни.

“Я так розумію, це питання є та є табуйованим для всіх журналістів, які беруть у Порошенка інтерв’ю, але відповідь на нього все-таки хотілося б почути. Бо інакше це виглядає як лицемірство. Хоча чому «виглядає» - лицемірство і є”, - наголошує Сергій Іванов.

Як відомо, лідер фракції “ЄС” у Верховній Раді Петро Порошенко закликав Німеччину припинити фінансову допомогу українцям, які виїхали за кордон. Про це народний депутат, обидва повнолітні сини якого не перебувають в Україні, заявив у інтерв’ю виданню Deutsche Welle.

“Я дуже рекомендую Німеччині стосовно цих осіб – чоловіків, які перебувають тут і хто відмовляється повертатися до України, - будь ласка, припиніть їх фінансувати” – заявив лідер фракції “ЄС”.

При цьому, як писали ЗМІ, обидва сина Порошенка знаходяться за кордоном. За останніми даними журналістів, всі діти нардепа, зокрема сини Олексій та Михайло перебувають у Великобританії.

Як повідомлялось раніше, мережа ботів яку пов’язують з Петром Порошенком атакувала допис українського військового з позивним "Сталкер". У своєму дописі військовий зазначав, що Олексій Порошенко ховається за кордоном від служби в армії, натомість його батько Петро Порошенко шантажував Україну зривом вступу до Євросоюзу, якщо його не випустять до сина на день народження.

Поділитися сюжетом

Останні новини

НАЗК озвучив імена військкомів, які живуть як королі: майна на сотні мільйонів

Супермаркети різко підвищили ціни на м'ясо

Баклажани тепер готую так: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав цікавий рецепт

У гравців 15 годин на основні завдання: для Hogwarts Legacy створюють масштабне DLC

Українці зможуть отримувати пенсії по-новому: деталі законопроекту

Поліція займеться школярами: будуть реагувати дуже швидко

Які квіти можна садити на зиму, щоб вони не замерзли: господині поділились хитрощами

Солдати КНДР можуть вступити у війну: "10 тисяч підготовлених військових"

Пенсія за віком чи інвалідністю: що вигідніше для українців

Ароматна юшка по-одеськи: простий рецепт від зірки "Мастер шеф" Тетяни Литвинової

Кінець смутку та сльозам: головний ігровий провал 2024 року готується повернутися із сенсацією

Облави ТЦК після концертів мають відбуватися постійно: нардеп попередив ухилянтів

Вартість опалення зросте на 110%: коли зміняться платіжки

Гороскоп на 14 жовтня для всіх знаків Зодіаку: хто отримає хороші новини

Чому жінкам заборонено працювати 14 жовтня і кому потрібно одягти найкращий одяг сьогодні: прикмети та заборони на Параскеви