Дівчина 4 роки жила з тілами своїх батьків, яких сама вбила: отримувала пенсії та надсилала привітання братам

Дівчина 4 роки жила з тілами своїх батьків, яких сама вбила: отримувала пенсії та надсилала привітання братам

Льодовинні душу кадри з натільної камери зафіксували момент, коли жінка спокійно розповідає поліції про "саморобні гробниці", де вона ховала тіла своїх батьків протягом чотирьох років.

36-річна Вірджинія Маккалоу була засуджена до 36 років ув'язнення після того, як зізналася у вбивстві свого батька, Джона, 70 років, підливши в його Guinness смертельний "коктейль із рецептурних ліків". Потім вона жорстоко напала на свою матір, 71-річну Лоїс, з іржавим молотком і завдала їй вісім ударів кухонним ножем, повідомляє Mirror.

ніж

На тривожних кадрах, знятих співробітниками поліції Ессекса, Маккалоу робить спокійне і зібране зізнання у день свого арешту. Коли на неї надягають наручники, її запитують, чи є у власності щось, про що детективи мають знати, і вона киває, говорячи: "Так, є".

Не виявляючи жодних емоцій, вона потім продовжує описувати місцезнаходження тіл своїх батьків, заявляючи: "Тіло мого батька перебуває у домі".

На питання про матір вона відповідає: "Все трохи складніше". Потім вона докладно розповідає, де сховала їхні тіла, а потім підписує зізнання, подане їй офіцерами.

Протягом чотирьох років вона вправно використовувала пандемію COVID як прикриття, щоб приховати свої огидні діяння, видаючи себе за людей похилого віку в текстових повідомленнях своїм братам і сестрам і навіть підробляючи їхні голоси під час телефонних розмов з їхнім лікарем і владою.

Вірджинія Маккалоу, фото поліції

Вона також надсилала вітальні листівки до дня народження своїм братам та сестрам, видаючи себе за своїх старіючих батьків, доклавши до них заздалегідь написані повідомлення, замовлені онлайн.

Маккалоу безсоромно розтратила їхні пенсії та накопичила приголомшливі борги за їхніми кредитними картками. Вона стягнула кругленьку суму 149 697 фунтів стерлінгів (8 063 007 грн) як до, так і після вбивств.

Поліція почала розслідування у справі про зникнення людини, в результаті чого 15 вересня минулого року вони провели обшук у будинку в Пламп-Хіллі, Челмсфорд, Ессекс, де вони наткнулися на рештки пари, що сильно розклалися.

Вірджинія Маккалоу, фото: Essex Police

11 жовтня адвокати звинувачення запросили довічну заборону на утримання Маккалоу, стверджуючи, що її злочини були "мотивовані фінансовою вигодою" і що вона вжила "узгоджених і крайніх заходів, щоб приховати тіла".

Цей вирок поставить її в один ряд із найвідомішими жінками-вбивцями Великобританії, такими як Роуз Вест, Люсі Летбі та Джоанна Деннехі, і вона стане лише п'ятою жінкою в історії Великобританії, яка отримала таке покарання.

Раніше ми повідомляли, що незабаром почнеться хаос: з Китаю завезли "клопотів, що пукають", які знищують дерева.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Корисний яблучний десерт від "Мастер Шефа": легкий рецепт, який зможуть приготувати навіть діти

Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит

"Ощадбанк" списує комісію за непідключені послуги: клієнти втрачають гроші щомісячно

Неправомірні штрафи від ТЦК: українці почали активно захищати свої права

Як розмножити герань вдома: секрети вдалого вкорінення восени

Комунальники нагадали українцям про важливу процедуру: на кону зимова субсидія

Не можна вживати під час застуди: ці продукти уповільнять одужання та посилять симптоми

Як виростити полуницю на балконі: прості поради для реального врожаю

Ощадбанк списує гроші з рахунків, якими не користуються: українці обурені

Як приготувати курячі гомілки з картоплею: зірка "Мастер Шеф" дала смачнющий рецепт

Готуйтеся до морозів вже зараз: як випрати пуховик, щоб не нести його в хімчистку

Як зберегти капусту свіжою до весни: найкращий метод

У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"

Син українського депутата виявився директором "наркобізнесу": рекламує марихуану та Ксанакс у Лондоні