Як приготувати курячі гомілки з картоплею: зірка "Мастер Шеф" дала смачнющий рецепт
Єлизавета Глінська, переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф", поділилася рецептом хрусткої курки з картоплею в паніровці, яка буде смачною як гарячою, так і холодною.
У цій страві одразу поєднується мʼясо та гарнір. Лишається лише додати овочі або салат – і у вас готовий ідеальний обід або вечеря.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ліза Глінська бере такі інгредієнти:
- гомілки курячі - 6 шт.
- картопля - 300 г
- сир твердий - 100 г
- сіль і мелений перець - за смаком
- кріп - за бажанням
- яйця - 2 шт.
- солоні кукурудзяні чипси (начос)
Гомілки "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська солить, викладає в форму для запікання та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку до готовності. Запеченим гомілкам даємо охолонути, зрізаємо з кісточок мʼясо та дрібно його нарізаємо. А кісточки не викидаємо, їх ми використаємо для подачі.
Тим часом чистимо картоплю та відварюємо її до готовності. Після цього зливаємо з картоплі воду. Кріп дрібно нарізаємо та додаємо до картоплі, також додаємо сіль, перець і розминаємо в пюре.
Картопляне пюре "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська змішує з нарізаним курячим мʼясом і натертим сиром. З картопляно-мʼясної маси на кісточках формуємо кульки у вигляді гомілок.
Кожну "гомілку" "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська вмочує в яйце, панірує в подрібнених чипсах начос та обсмажує в великій кількості добре розігрітої олії протягом 3-4 хвилин.