Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт

Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт

Шеф-кухарка Ліза Глінська дала простий рецепт кіша з горбушею та шпинатом.

Щоб приготувати кіш за рецетом переможниці "Мастер Шеф", вам знадобиться:

  • 250 г борошна
  • 150 г холодного вершкового масла
  • 50 г яйця (приблизно 1 шт.)
  • 20 мл молока
  • 5 г цукру
  • Сіль за смаком

Для начинки:

  • 150 г шпинату
  • 200 г горбуші
  • 50 г твердого сиру
  • 100 г яєць (2 шт.)
  • 100 мл вершків (20-30%)
  • Сіль за смаком
  • 5 г вершкового масла
  • 5 г рослинного масла
  • 20 г кедрових горіхів

У мисці об'єднайте борошно, цукор і сіль. На крупній тертці натріть холодне вершкове масло до отримання крихти. Додайте яйце та холодне молоко до крихти, замісіть тісто.

Зберіть тісто в комок і розкачайте його між двома листами пергаменту до діаметра 27 см. Вкладіть в форму діаметром 24 см, сформуйте бортики та обріжте зайве. Зробіть проколи вилкою і відправте тісто в холодильник на 30-40 хвилин.

Приготування начинки: на розігрітій сковороді з вершковим і рослинним маслом обсмажте шпинат протягом 1-2 хвилин.

Натріть твердий сир, додайте яйця, вершки, сіль, шпинат та горбушу. Добре перемішайте.

Дістаньте основу з холодильника та випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 18-20 хвилин. Викладіть на основу начинку та посипте зверху обсмаженими кедровими горіхами.

Випікайте кіш у духовці ще 20 хвилин. Готово, можна різати на шматочки та подавати гостям, чи родині.

Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт Лізи Глінської вдома.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Як заквасити капусту, щоб вона була хрумкою: рецепт від досвідчених господинь

Як правильно садити аґрус восени: садівники поділились найкращим методом

Що не можна їсти метеозалежним людям: фахівці дали дієві поради

"Ці угоди будуть", - Isita Gaya розповіла, коли закінчиться війна з росією

Йдете по гриби — беріть гаманець: за які прогулянки нещадно штрафуватимуть

Буфетниця жорстко побила дев'ятикласницю через булочку: на їжу немає грошей

Що можна виростити вдома на підвіконні восени: господині назвали найкращі варіанти

Дві години різниці з Європою: українці обурені скасуванням літнього часу

Смачнющий бісквіт із гарбузом від "Мастер Шефа" Хіменеса-Браво: простий рецепт тортика

Не чекайте першого снігу: коли потрібно переходити на зимову гуму

Нові тарифи на комуналку: що зміниться з листопада

Вони будуть тікати, вони будуть розбігатися, - військовий експерт про солдатів КНДР, яких привезли в рф на війну

Облави ТЦК змінюють звички українців: кур'єри ледве впораються із замовленнями