Ресторатор Лібкін анонсував новий проєкт: одеську кухню повинні знати в усьому світі

Ресторатор Лібкін анонсував новий проєкт: одеську кухню повинні знати в усьому світі

Відомий одеський ресторатор Савва Лібкін анонсував новий проєкт, метою якого має стати популяризація одеської кухні в усьому світі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що з 1 жовтня буде займатися виключно одеською кухнею.

"Моя місія - зробити одеську кухню світовим брендом. Кожен мій ранок починається й кожній пізній вечір закінчується цією мрією. Війна не зупинила, а лише посилила це моє бажання. Й навчила мене приймати рішення швидше, ніж раніше", - написав він.

За його словами, одеську кухню повинні знати й любити й впізнавати на всіх континентах, як ліонську, бургундську, тайську чи тосканську.

"Я вирішив не чекати закінчення війни, хоча мені, як й всім українцям важко й тривожно. Але час й моя мрія чекати не можуть. З 1 жовтня я передаю свій італійський ресторан "Тавернета" в Одесі своєму другу в оренду, а сам буду займатися відтепер виключно одеською кухнею. Не лише готувати традиційну, але й популяризувати нову одеську кухню. Вчити, запрошувати гостей, створювати фестивалі одеської кухні", - пояснив Лібкін.

Також ресторатор пообіцяв ділитися рецептами улюблених одеських страв з усіма, хто любить й бореться за свої мрії.

Нагадаємо, раніше Савва Лібкін поділився фотографією з донькою та розповів свій секрет того, як можна навчитись ліпити ідеальні вареники.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном

Як зберегти врожай гарбуза правильно: господарі назвали головні правила

Україна може опинитися у блекауті на кілька днів – енергетики назвали реальну загрозу

Хто собі бере те, що йому не положено, буде розплата, - Інна Гнатюк про період з 10 жовтня до 25 листопада

Курці, готуйтеся – з 2025 року сигарети подорожчають: подробиці нового закону

Пончики без цукру: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачного десерту

Коли збирати врожай капусти у 2024 році: господині назвали кращі терміни

Не в лоб, а через фланги: експерт пояснив тактику наступу ворога і як їй протидіяти

Мобілізація в жовтні: на кого з нетерпінням чекає ТЦК

«Не можна сидіти на трьох стільцях»: експерт розповів, що чекає на Грузію далі