Саме той рецепт українського гуляшу: ви захочете їсти його щодня

Саме той рецепт українського гуляшу: ви захочете їсти його щодня

Гуляш – це національна страва угорців та чехів, яку зазвичай готують зі шматочків яловичини, свинини чи телятини, тушковані з копченим шпиком, цибулею, перцем та картоплею.

Цей густий та ситний суп люблять і в Україні. Ситим рецептом закарпатського гуляшу з квасолею поділився фудблогер Алекс Міль на своїй сторінці в Instagram.

Закарпатський гуляш. Фото Freepik

Інгредієнти:

  • картопля – 1,2 кг
  • свинина – 800 г
  • квасоля – 400 г
  • олія рослинна – 30 г
  • цибуля – 200 г
  • морква – 250
  • пюре помідорів – 200
  • вода – 1 л
  • сіль, перець, паприка, зелень

Спосіб приготування:

Подрібнити цибулю та покласти на розігріту сковороду. Смажити 4-5 хвилин|мінути|, постійно перемішуючи. Додати 1 ст. л. паприки та знову перемішати.

Закарпатський гуляш. Фото скріншот з Instagram

Порізати і додати|добавляти| в цибулю м'ясо. Смажити 7-8 хвилин|мінути|, постійно перемішуючи.

Натерти моркву та додати до м'яса, додати сіль та перець, пюре помідорів. Варити масу 15 хв.

Закарпатський гуляш. Фото скріншот з Instagram
Порізати та додати картоплю, налити воду та варити 1 годину під кришкою.

Закарпатський гуляш. Фото скріншот з Instagram

Додати консервовану або відварену квасолю, варити ще 10 хвилин. Перед подачею посипати блюдо зеленню. Приємного апетиту!

Самса з індичкою: готуйте , поки духовка розігрівається.

Раніше ми повідомляли про перці, фаршировані баклажанами на зиму: унікальна консервація, яка "вилетить" швидше за інших.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Збережіть свій номер Київстар, Vodafone та lifecell: простий спосіб змінити мобільного оператора

Як виростити огірки у мішку восени: найпростішй метод городників

NASA обіцяє шокувати новинами про інопланетян

Ретроградний Юпітер 2024: екстрасенс Дарина Фрейн розповіла, що обов'язково треба зробити у цей період

Яку пенсію отримують родини загиблих військових

Хрусткі чебуреки з соковитою начинкою: переможець "Мастер Шеф" розкрив рецепт

Ірма Вітовська розповіла про повернення Влада Ями та Олександра Еллерта: "Хтось більше здружився з дияволом"

Він поїхав до Туркменістану, щоб переймати досвід, - Михайло Шейтельман про путіна

Як засолити врожай часнику на зиму швидко: господині поділились унікальним методом

Вимоги до пенсіонерів посилили: доведеться працювати до останніх сил – виплат не буде

Дарина Фрейн розповіла, чи закінчиться гостра фаза війни до Нового року

Це буде розмова глухого з німим, - політтехнолог про можливий дзвінок Шольця Путіну

Українська косметика злетить у ціні: дісталися європейські стандарти

Хвиля масових псевдомінувань в Україні: ЗМІ знайшли зв'язок з підпалами авто ЗСУ

Українці отримують на 111% більшу зарплату, ніж торік: названо найбільш оплачувані професії