Ветерана війни та батька відомої актриси жорстоко побили прямо у ТЦК: "Покарати їх за моє приниження"

Ветерана війни та батька відомої актриси жорстоко побили прямо у ТЦК: "Покарати їх за моє приниження"

В Ужгороді спалахнув скандал за участю Юрія Буйновського – ветерана російсько-української війни та батька відомої актриси Юлії Буйновської. Все почалося, коли Юрій прийшов до ТЦК за новинами про свій рапорт та можливості працевлаштування. Але замість допомоги він зіткнувся з побоями.

Після безлічі операцій та виснажливих боїв, він прийшов з'ясувати, що ж далі з його долею. Але замість допомоги на нього чекав конфлікт.

На сходах до нього підійшов незнайомець, який попросив телефон зробити дзвінок. У цей час з'явився працівник ТЦК на ім'я Бруженяк, який, помітивши Юрія з телефоном, грубо зажадав його прибрати.

Про це чоловік розповів у інтерв'ю Високому замку.

Юрій Буйновський / фото: Високий Замок

Юрій, не змирившись із такою манерою спілкування, відповів, що не дозволить забирати свої речі. Але це тільки розлютило Бруженяка. Через якийсь час той повернувся з капітаном та іншими працівниками, накинувшись на Юрія з образами, мовляв, той алкоголік і наркоман, і вимогами покинути приміщення. Ветеран заявив, що не піде, доки не отримає відповіді на свої запитання.

Ветарана повалили на підлогу та почали бити

Незважаючи на його спроби захищатись, ситуація загострилася. Слуги ТЦК стали загрожувати кайданками, а Юрій, маючи проблеми із ключицею, намагався уникнути додаткової травми. У результаті йому все ж таки одягли наручники, але ніяких офіційних пояснень не було. Він продовжував просити викликати поліцію, але це ігнорували.

"Так у наручниках я продовжував лежати на підлозі, а Бружеляк продовжив мене ображати, мовляв, навіщо ти сюди прийшов, наркомане! Я попросив викликати поліцію. Моє прохання проігнорували. Мене підняли з підлоги. Я стояв на одній нозі. До мене знову з претензіями підійшов Бружеляк і щосили наніс удар своєю ногою в мою ногу. Я втратив рівновагу, після чого інші працівники ТЦК мене взяли під руки та посадили на стілець”, – розповідає Юрій.

ТЦК. Фото: скрін youtube

Після інциденту розпочалася спроба "зам'яти" справу

Коли Юрій зателефонував до поліції, у нього відібрали телефон. На щастя, на допомогу прийшли свідки, які зупинили нападників. Підійшов і керівник ТЦК Ігор Тищук, котрий замість вибачень попросив не писати заяву.

Поліцейські, прибувши на місце, не звинуватили, але Юрій наполягав на перевірці на алкоголь і наркотики, результати якої виявилися негативними.

Я воював за правову державу і вірю, що в нашій державі працює закон, який зможе захистити мої права та покарати їх за моє приниження", – сказав військовий.

Незважаючи на всі труднощі, Юрій залишився оптимістом та пишається своєю дочкою, радячи всім подивитися її новий серіал "Батя".

Працівники ТЦК, які щось обговорюють. Фото: Експерт

Представники Закарпатського ТЦК, у свою чергу, стверджують, що Юрій ображав співробітників та був агресивним. Проте постає питання: якщо Україна хоче стати демократичною державою, працівники ТЦК не повинні дозволяти собі подібні дії. Це тільки підриває довіру до армії та може відлякати людей від служби.

"У чиїх інтересах працюють такі "нервові" співробітники?", – цікавляться журналісти.

Крім того, Знай.ua повідомляв, часу дали зовсім мало: ТЦК скоротив терміни явки за повісткою

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ніжний пиріг з фруктовою начинкою: авторський рецепт від Лізи Глинської

Вже по 70 гривень: ціни на олію боляче б’ють по гаманцях українців

Якщо не вистачає стажу: скільки доведеться доплатити, щоб вийти на пенсію

Як виростити великий часник: секрети осінньої посадки

Українці можуть суттєво зекономити на електроенергії: як отримати знижку в опалювальний сезон

Кіло крупи вже по 61 грн: супермаркети оновили цінники на манку, пшоно та рис

Лазанья з кабачками: простий рецепт шедевра італійської кухні від зірки "Мастер Шеф" Тетяни Литвинової

Корупціонерів обіцяють перетрусити: у МСЕК шукатимуть посилено

Як зберегти врожай під час перших осінніх заморозків: дієві способи

Виплата нової допомоги: хто може отримати від 2000 до 21000 грн

Нацбанк готується скасувати копійки: що це означає

Хелловін під загрозою: ціни на гарбузи б'ють всі рекорди

Як зберегти врожай без електрики та погреба: важливі поради для українців

Астрологи назвали "пухнастих двійників" для кожного знака Зодіаку: яка порода кішок вам підходить