«Давно это надо было сделать»: украинский воин в Курской области сделал заявление

«Давно это надо было сделать»: украинский воин в Курской области сделал заявление

Украинский боец батальона «Нахтигаль» 14 полка беспилотных систем ВСУ в Курской области сделал заявление относительно операции на Курщине.

Соответствующее видео опубликовали в соцсети Instagram на странице "Птица по имени "Нахтигаль"".

Боец, который остался за кадром, поинтересовался: «Как оно, топтать российскую землю?».

На что другой украинский воин батальона «Нахтигаль» заявил: «Это давно надо было сделать. Да и все, что тут рассказывать».

«Больше нечего говорить, надо работать», - подытожил военный.


Кроме того, ранее в Bild, ссылаясь на интервью с офицером ВСУ, сообщали, что в первый день наступления Сил обороны в Курской области РФ, 6 августа, российские военные перепутали украинцев со своими.

Поділитися сюжетом

Останні новини

П'ять важливих порад від досвідчених садівників: як поливати сад і город восени

Буде ще дорожче: сметана, сир та інша "молочка" стане справжньою розкішшю

Як обрізати сливу для щедрого врожаю у наступному році: хитрощі садівників

Шукаєте ідеального чоловіка - це вони: 2 знаки Зодіаку, з якими мріє бути багато хто, але є складність

Посилки з AliExpress стануть розкішшю: нові правила позбавлять дешевого шопінгу

Курка в клярі з бататом: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав ситну вечерю без клопоту

Прості хитрощі для пишного тіста: як стати майстром випічки за один день

Окупанти готують удари по енергетиці: ворог має понад тисячу ракет

Як доглядати за ґрунтом восени, щоб покращити родючість: важливі поради городників

Відкладіть телефон негайно: важливо відмовитись перед сном

Нові ліміти на грошові перекази: Ощадбанк порадив, як обійти обмеження

Жінка "зливала" місця перебування ТЦК: її оштрафували на 140 тисяч та забрали телефон

Наступний тиждень може стати багато в чому історичним для України - Зеленський

Їжте квашену капусту якомога частіше і позбавтеся целюліту: чим ще корисний зимой смаколик

Справжній закарпатський суп: як зробити ситну страву з крильцями на всю родину