Гороскоп на тиждень 15-21 липня для всіх знаків Зодіаку: здійснення бажань Риб, відсутність зв'язку Скорпіонів та радість Раків

Гороскоп на тиждень 15-21 липня для всіх знаків Зодіаку: здійснення бажань Риб, відсутність зв'язку Скорпіонів та радість Раків

Секстиль Сонця та Урану в середині тижня – це час нових ідей та підходів, прогресивних методів вирішення звичних проблем.

Завершить тиждень цілий «букет» аспектів, напружених і гармонійних, спільно з Повним Місяцем у знаку Козерога . Квадратура Меркурія та Урана відбудеться одночасно з секстилем Венери та Юпітера, що з одного боку, принесе велику удачливість у матеріальних справах, а, з іншого боку, внесе несподівані та не завжди приємні зміни до поточних упорядкованих процесів.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Підніміться над суєтою і постарайтеся максимально використати надані вам можливості та шанси. У вівторок не виключені конфліктні ситуації, цього дня у справах везіння може і підвести, багато дратуватиме, а ваша ініціатива може виявитися не дуже вдалою. Невдоволення партнерами по роботі має пройти наступного дня, і ви забудете про розбіжності. Ближче до вихідних постарайтеся внести у своє життя більшу різноманітність.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Займатися тим, що ви запланували цього тижня, може виявитися важким, тому краще відразу приготуватися до деяких можливих змін у планах. Не виключено, що у першу половину тижня вам доведеться витратити багато часу на вирішення чужих проблем. Особливого ентузіазму це заняття, звичайно, не викличе, зате дасть безцінний досвід самовідданої відмови від особистих домагань. У п'ятницю ви можете отримати приємну звістку, при правильному тлумаченні якої ви покращите своє фінансове становище.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень буде сповнений подіями та враженнями. Свою конфліктність постарайтеся використовувати лише у своєчасних та необхідних на даний момент діях. Ви впораєтеся майже з усіма важливими справами, навіть з тими, до яких раніше ніяк не доходили руки. Дійте з наказу почуттів і у вас все має вийти. У другій половині тижня нові зустрічі відбудуться дуже вдало.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень принесе вам задоволення від ділових зустрічей та контактів, а громадська діяльність може вимагати від вас набагато більше часу, ніж зазвичай. Серйозність та оптимізм дозволять вам досягти намічених цілей та перейти до нових завдань. У середу продумайте свої цілі на найближчий місяць. Постарайтеся не виявляти свій бурхливий темперамент, будьте стриманими і не відхиляйтеся від наміченої стратегії в діях. У неділю немає сенсу тиснути на оточуючих лобовою атакою, ви нічого не досягнете, шукайте інший вихід зі становища.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам необхідно продумати план своїх дій і не витрачати зайві сили на метушню та порожнє спілкування. Намагайтеся уникати в понеділок перевантажень на роботі, стан вашого здоров'я набагато важливіший. У вівторок на вас можуть чекати розчарування. Дозвольте собі в середу визнати, що ви вибрали вдалу мету, цим можна пишатися. Якщо до вас звернуться за допомогою, не відмовляйтеся, але й не звалюйте на себе тягар чужих проблем. Вихідні дні краще провести у комфортній обстановці.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваші бажання та реальні дії можуть прийти зараз до певного дисонансу. Можливо, ви вирішите, що оточуючі вас просто використовують і нічого не дають натомість. Повірте, це зовсім негаразд. У вівторок вам доведеться утихомирити своє самолюбство і підкоритися розпорядженням вищих. У четвер ви ризикуєте стати жертвою неправильної інформації. У суботу постарайтеся вчасно зупинитись, щоб не спровокувати сварки з близькими людьми.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Одним із найвдаліших днів може стати понеділок, коли все у вас виходитиме, коли зможуть реалізуватися ваші професійні задуми, а атмосфера на роботі буде доброзичливою та комфортною. Зараз можна подумати про додатковий заробіток, ця думка виявиться вдалою та своєчасною. Ділові зустрічі найкраще планувати на середу. Докладіть у п'ятницю трохи зусиль, ви залишитеся задоволені отриманими результатами.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Фоном цього тижня можуть стати для вас чудовий настрій та впевненість у своїх силах. У понеділок проблеми із зв'язком відкладуть призначену зустріч на невизначений період. У вівторок не варто кидатися в крайнощі, хапаючись багато справ одночасно, постарайтеся вибрати головну справу і довести її до кінця. Відстоюючи в середу свою думку, виявите кмітливість і кмітливість, і тоді ви зможете отримати все необхідне для просування вашої справи.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для запобігання ситуацій, що перешкоджають розкриттю вашого творчого потенціалу, вам необхідно виявити цього тижня терпіння та стриманість у прояві емоцій. Ділових зустрічей на середу краще не планувати. У ввічливих дискусіях та запеклих суперечках вам необхідно не лише дотримуватись своєї точки зору, а й чути аргументи своїх опонентів. Не будьте надмірно впертим, зараз саме час змінити світовідчуття та викинути застарілі погляди з вашого життя. Вихідні дні потішать вас приємними подіями.

Козеріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вас чекає успіх у професійній сфері та бізнесі. Якщо обсяг роботи на тиждень і не здивує вас, результати праці можуть засмутити. Прихильна увага начальства може привернути вашу здатність утримувати в пам'яті найдрібніші подробиці. Четвер вдалий для ризику та прийняття швидких рішень. Один із вихідних бажано провести за містом. У неділю не виливайте у довірчій розмові всю душу, вас можуть або неправильно зрозуміти, або спробують використати сказане проти вас, трохи спотворивши вашу версію.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні постарайтеся відразу і на повну силу приступити до своїх обов'язків. Будьте уважні з документами, можливі певні проблеми. Середовище хороше для творчої чи наукової роботи, вам вдасться втілити в життя низку давніх задумів. У п'ятницю можливі інтриги, тож будьте обачнішими з колегами. У вихідні дні постарайтеся не вступати в бурхливі суперечки з оточуючими, ви лише зіпсуєте свої нерви. Краще згадайте про домашні справи, що накопичилися, і постарайтеся розібратися з ними.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вам знадобиться спокій і розважливість. Багато ваших бажань здійсняться, якщо будете менше говорити і краще зберігати свої таємниці. У понеділок інтуїція має підказати вам, як правильно зробити черговий ривок кар'єрними сходами. У метушні робочого дня в середу ви ризикуєте пропустити важливий дзвінок, тому краще не відходити далеко від телефону. П'ятниця загрожує суперечками та конфліктами, постарайтеся не провокувати на це оточуючих.

Раніше ми повідомляли, що гроші ллються річкою лише підставляйте гаманець: 3 знаки Зодіаку, яких у липні накриє фінансова хвиля.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Школяра принесли в жертву, заради благополуччя закладу: задушили під час ритуалу чорної магії

«Йде етап розплати»: екстрасенс розповіла, до чого пропаганда вже готує росіян

По 499 грн за упаковку: супермаркети різко підняли ціни на молоко, вершкове масло і твердий сир

Паста за 10 хвилин: "Мастер Шеф" дав простий, але дуже смачний рецепт на обід

Мобілізація на окупованих територіях: відмова означає смерть

Для раннього врожаю: коли та як правильно сіяти петрушку восени

Нові правила мобілізації з жовтня: кого торкнуться зміни

Олександр Мусієнко розповів, чи запросять Україну в НАТО на наступному «Рамштайні»: «Розглядають варіанти»

Два місяці Курської операції: військовий експерт розповів про плани ЗСУ та нові контратаки армії рф

Понад 23 000 гривень у 2025 році: хто з пенсіонерів отримає значні виплати

Керівник Укрзалізниці написав заяву про відставку

Інфляція пришвидшилася, продукти стрімко здорожчали: у НБУ озвучили цифри

Круїзний лайнер замість будинку пристарілих: подружжя вирішило поставити на кон все і бути щасливими

Запіканка, яка підкорить ваше серце: як запекти макарони з вишнями та сиром

Росія атакувала Слов'янськ бомбами: є загиблі та діти серед постраждалих