Сонце переходить в новий знак: що віщують зорі знакам Зодіаку на новий тиждень

Сонце переходить в новий знак: що віщують зорі знакам Зодіаку на новий тиждень

Зі зміною астрономічного положення Сонця, яке переходить у новий знак, кожен Зодіак може відчути зміни в житті. Починаючи з 20 травня новий тиждень готує потужний вплив на різні аспекти нашої діяльності, від особистих відносин до кар’єрних перспектив.

Про це далі розкаже "Апостроф".

Читайте також: Почнеться біла смуга: повня 23 травня переверне життя цих трьох знаків Зодіаку

Овен

Найвдаліший день: понеділок, 20 травня.

Саме у понеділок ви зможете розкрити свій внутрішній потенціал завдяки узгодженню Місяця у Терезах та Марса в Овні. Ця астрономічна конфігурація надихає вас слідувати за бажаннями вашого серця. Місяць у Терезах надає вам змогу краще зрозуміти свої почуття, тоді як Марс в Овні стимулює вас до рішучих дій. Сполучення цих енергій обіцяє день, наповнений пристрастю та впевненістю у власних силах.

Телець

Найкращий день: вівторок, 21 травня.

Зі вступом Сонця в знак Близнюків ваша увага прикута до ваших цінностей, як у стосунках, так і в особистому житті загалом. Під керівництвом Близнюків ви відчуєте порив змінити обставини так, щоб краще відображати те, що для вас важливо. Це час, коли ви заслуговуєте на оточення, яке цінує вас так само високо, як ви цінуєте інших.

Близнюки

Найкращий день: четвер, 23 травня.

На початку вашого зодіакального сезону та сонячного повернення, Повний місяць у Стрільці акцентує вашу увагу на емоційному добробуті. Повний місяць в цьому знаку стає ключовим моментом для розвитку ваших стосунків, що може приносити в життя також деякі виклики та серйозні розмови з партнером.

Рак

Найкращий день: четвер, 23 травня.

Настане зміна у вашому емоційному наповненні, коли Венера увійде в знак Близнюків 23 травня, пробуджуючи в вас сильне бажання зв'язку душ. Близнюки керують аспектами вашого життя, пов’язаними з душевною спорідненістю, а Венера підсилює ці відчуття, надаючи вам шанс побудувати глибокі стосунки.

Лев

Найкращий день: середа, 22 травня.

Юпітер прокладає шлях новим можливостям у знаку Тельця, але його взаємодія з ретроградним Плутоном у Водолії збільшує шанси на розвиток роману на роботі. Чи ви знову зв’язалися з колишнім колегою, чи випадково зустріли когось у відрядженні, такі стосунки обіцяють значний потенціал для особистих перспектив.

Діва

Найкращий день: четвер, 23 травня.

23 травня, коли Повний місяць в Стрільці досягне свого апогею, ви відчуєте значний прогрес у глибині вашого особистого зв'язку. Стрілець впливає на аспекти домашнього життя, сімейних взаємин і близьких партнерств. Під час цієї фази у вас може виникнути почуття глибокого емоційного задоволення та підтримки, яка підкреслює ваші найзаповітніші бажання.

Терези

Найкращий день: п'ятниця, 24 травня.

24 травня стане днем ключових розмов, особливо щодо планів та зобов’язань у вашому романтичному житті. З посиленням Марса в Овні ваша рішучість у прагненні до нових чи глибших стосунків зростає. В цей час Підходьте до розв'язання питань відкрито, обмінюючись думками та емоціями з вашим партнером.

Скорпіон

Найкращий день: субота, 25 травня.

На порозі нових змін, Юпітер добігає кінця своєї подорожі в Тельці, що символізує значущі аспекти вашого романтичного життя. Оскільки Юпітер незабаром перейде до наступного знаку, ви маєте можливість замислитись над важливими уроками та досвідом, отриманим з початку цього року.

Стрілець

Найкращий день: четвер, 23 травня.

23 травня, коли Венера увійде в знак Близнюків, ви зможете дивитися на світ через рожеві романтичні окуляри. Цей день відкриє перед вами нові горизонти у відносинах, де ваші бажання та потреби з партнером будуть в пріоритеті. Використовуйте цю позитивну енергію, щоб поглибити взаємозв'язки.

Козеріг

Найкращий день: понеділок, 20 травня.

Козерогам у довготривалих стосунках, де стабільність і взаємність завжди були в центрі уваги, 20 травня може принести новий вектор розвитку. Коли Сонце увійде до Близнюків, ваш фокус може зміститись на особистісне зростання вас та вашого партнера. Це чудова нагода замислитись над розподілом обов'язків.

Водолій

Найкращий день: четвер, 23 травня.

23 травня Венера, символ любові та гармонії, перейде у знак Близнюків, відкриваючи перед вами нові перспективи та захопливі можливості в особистих стосунках. Перебування Венери у Близнюках підсилює шанси на заручини чи весілля, ставлячи акцент на важливості і серйозності ваших взаємин.

Риби

Найкращий день: субота, 25 травня.

Мрії про успіх наближаються до реальності, особливо коли Юпітер вступить в знак Близнюків 25 травня. Цей "транзит" через повітряний знак відкриє для вас нові шляхи до емоційного збагачення та зростання, створюючи ідеальні умови для розширення кола ваших взаємодій з людьми.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про гороскоп за картами Таро на 20 травня для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Минуле постукає в двері: ці знаки Зодіаку відновлять розірвані стосунки в кінці травня

Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальних пари, що є справжніми спорідненими душами

Таємниці дорогоцінних металів: яким знакам Зодіаку варто носити золото

Поділитися сюжетом

Останні новини

Перерахунок субсидій: що зміниться з жовтня

Ракети, бомби та УМПК: що саме міг знищити удар по аеродрому в Адигеї

Чим корисний кріт для городу: неочікувана відповідь господарів

Обвинувальний акт проти Дубінського направили до суду

"Не уявляю себе без неї": Святослав Вакарчук освідчився у коханні фронтовій подрузі

Оголошено лауреата Нобелівської премії миру

Адвокат Найєм влаштував скандал через пост волонтера про померлу Рощину

В Україні викрили земельну корупцію на 54 мільйони: підозрюють чиновника, названо ім'я

ТЦК попередили чоловіків: мають повідомити особисто

Посадовець РТЦК на Черкащині зі спільницею "продавали" відстрочку ухилянтам

Бої в Курській області: у DeepState розповіли, де зараз найгірша ситуація

На Одещині обікрали родину військового: "подарунок" від міськради зник наступного дня

Ціни на газ: скільки платитимемо взимку і коли може змінитися тариф

Два російські «шахеди» повернулися назад: у Повітряних силах ЗСУ розкрили подробиці масованої атаки

"Тепер поліція допомагає з мобілізацією": військовий пояснив, що не так з реформою