​Вплив Марса відчують усі: що чекати знакам Зодіаку 13-19 травня і який день буде найнебезпечнішим

​Вплив Марса відчують усі: що чекати знакам Зодіаку 13-19 травня і який день буде найнебезпечнішим

Астрологиня розповіла чого чекати всім знакам Зодіаку в період з 13 по 19 травня. Марс подарує активний тиждень, а на вихідних Меркурій буде у напруженості з ретроградним Плутоном, тому можуть виникнути проблеми на роботі.

Про це повідомила Марина Скаді (Марина Соколова).

Читайте також: Ніколи не визнають помилок: три знаки Зодіаку вважають, що вони завжди мають рацію

ОВЕН

Тиждень дасть Овнам можливість визначити цілі та виробити план своїх подальших дій. Не варто втрачати можливості брати підробіток, потрібно подумати про зміну місця роботи. Кар'єра піде вгору у тих, хто зайнятий у торгівлі, будівництві та має творчі проекти.

ТЕЛЕЦЬ

У Тельців цей тиждень сприятливий у фінансовому секторі, але великих доходів не варто очікувати. Службовці можуть розраховувати на отримання нових повноважень з підвищенням зарплати або на пропозицію попрацювати у великій організації. У особистому житті відбудуться доленосні події.

БЛИЗНЯТА

У Близнят буде багато побутових питань, облаштування будинку та ремонту. Коханій людині не вистачатиме вашої уваги. Тим, хто шукає любовних пригод, може усміхнутися успіх. Знайдіть час для зустрічей з друзями, вечері з рідними та близькими та культурних заходів.

РАК

Взаємини з родичами можуть ускладнитися, через давні спірні питання та неврегульовані ситуації минулого. Закоханим варто підвищити рівень душевної близькості, тому потрібна щирість, довіра та турбота. Добре зможуть заробити ті, хто готовий працювати 24 години на добу.

ЛЕВ

За підсумками тижня ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. В особистому житті все йде непогано: варто разом обговорити плани про покращення житла чи придбанням нового. Багато закоханих можуть визначитися зі своєю другою половиною і це буде повне єднання: шлюб, спільне проживання або набуття спільного житла.

ДІВА

У Дів передбачається емоційна нестабільність, перепади настрою та депресія. Але до кінця тижня вам стане набагато легше. Відбудуться серйозні зміни і вдома, і на роботі, і в особистому житті. Є ймовірність отримати гарний прибуток від ведення справ з іноземними компаніями.

ТЕРЕЗИ

Тиждень для Терезів стане дуже незвичайним, майже містичним. Головне зараз – стосунки із партнерами. Варто уміти слухати, розуміти, а іноді й у чомусь поступатися. У професійних справах настає гарна пора. Потрібно знайти собі справу до душі, яка приноситиме додатковий дохід.

СКОРПІОН

Не найкращий час у Скорпіонів для фінансових справ. Доведеться розраховуватись за старими боргами та вкладати гроші у справи. Наймані співробітники зіткнуться з відчутною конкуренцією, а службовці можуть подумати про зміну роботи. Саме час замислитись про свої проекти, самозайнятість або просто піти в тривалу відпустку.

СТРІЛЕЦЬ

Особисте життя у Стрільців цього тижня набагато важливіше за кар'єру. Досить висока ймовірність доленосної зустрічі протягом тижня, і вона має всі шанси перерости в глибоке почуття, а може й у шлюб. Варто сконцентруватись на відносинах із родичами. Не виключено відновлення зв'язків із ріднею, яка проживає в іншому місті чи іншій країні.

КОЗЕРІГ

Козероги, які давно перебувають у конфлікті зі своїми коханими, зможу знайти точки примирення. Цей тиждень буде чудовим часом для позитивних змін у сфері фінансів. Будьте уважнішими до свого здоров'я, не слід переїдати.

ВОДОЛІЙ

У Водоліїв тиждень надзвичайно вдалий для всіх справ професійного плану та особистого життя. Підприємці та начальники зможуть завершити важливі справи. Потрібно сконцентруватись на зв'язках із колегами з інших міст чи країн. Також варто замислитись про відкриття своєї справи у місцях, далеких від рідного дому.

РИБИ

У Риб цей тиждень стане найкращим у фінансовому плані за всю весну 2024. Дохід може прийти завдяки втіленню ризикових проектів, також можливе отримання дорогого подарунку або премії. Є ймовірність вдало вкласти гроші у нерухомість. Це сприятливий час для творчих занять, мандрівки та навчання. У взаєминах буде гармонія та любов.

Раніше ми розповідали про те, які знаки Зодіаку найбільш запальні.

  • Вас може зацікавити:

Пробачать, але ненадовго: ці три знаки ніколи не забувають образу

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Вони зважаться на цей крок: топ-5 знаків Зодіаку, що змінять професію в травні

Поділитися сюжетом

Останні новини

Чим і як правильно підгодувати ґрунт восени: щедрий врожай гарантовано

Тарифи на тепло: кому можуть перерахувати платіжку

Як діти на тривалому лікуванні в Україні можуть продовжувати навчання: поради та програми

Анна Атаманова розповіла, чому насправді перенесли «Рамштайн»: «Є багато моментів, які…»

Чим підживити малину в жовтні, щоб мати гарантований врожай: хитрощі садівників

Українка намагалася зробити клізму 6-місячній крихітці термометром, хірурги не повірили своїм очам

Мінус 30 грн у чеку: супермаркети різко знизили ціни на оселедець, скумбрію та коропа

Ласощі без випічки: швидкі солодощі з печива від "Мастер Шефа" Глинської

Точно будуть поважати: 15 простих але дієвих правил шляху до самодосконалення

Як відновити родючість ґрунту та збільшити врожай: городники дали важливі поради

Мобілізація в обхід ТЦК: що змінилося для військовозобов'язаних

Олександр Мусієнко розповів, чи будуть ЗСУ розширювати свій плацдарм у Курській області

Роман Пальчиков: за цей рік Україна розмінувала територію розміром з Молдову

Чиновники "втрачають" 100 прожиткових мінімумів у кожній другій декларації: пояснити, звідки гроші, не можуть

"Все погано": мобілізація в Україні викликала обурення військового психолога